Hur man ser alla WhatsApp-foton i Xiaomi Gallery –

Fler och fler användare klagar på fel detta upprepas i många versioner MIUI … När ett foto eller en video tas emot av WhatsApp visas inte en del av nöjet Xiaomi galleri … Vad är det här för?

Detta fall upprepas i både de nya och gamla modellerna, där användare aktivt och passivt upprepar att de med en välkonfigurerad snabbmeddelandeapplikation kan fortfarande inte se bilder i MIUI-galleriet Tydligen något mer bekvämt.

Det har gått ungefär en månad sedan jag köpte Xiaomi Redman 6 och jag insåg att bilderna som skickades till mig i galleriet inte är sparade. Jag pratade med en vän som har en Xiaomi Redmi 6 Pro och hon sa till mig att om de hade sparats, så vi försökte på olika sätt hur man uppdaterar WhatsApp, ändrar WhatsApp-konfiguration, ändrar WhatsApp-bildmapp i internminnet till dcim-mapp och vice versa. .. Men ingenting hjälpte.

Om de skickar mig 100 bilder på WhatsApp kommer bara 6 att dyka upp i galleriet. Vad kan jag göra?

För att försöka åtgärda det här irriterande felet eller felet är det första att veta vilken sida av problemet som finns på, oavsett om det är en Facebook-app eller mobiltelefonen du håller i.

Är det ditt fel Xiaomi eller WhatsApp?

Whatsapp låter dig spara de mottagna multimediafilerna efter användarens val. För alla bilderna i appen kommer att visas i galleriet på din Xiaomi-smarttelefon, Det första du behöver göra är att markera rätt alternativ i inställningarna på din mobiltelefon.

För att göra detta, öppna WhatsApp, ange applikationsinställningarna genom att klicka på de 3 prickarna i det övre högra hörnet och ange chattparametrarna. Här hittar du ett alternativ som låter dig visa filer i telefonens galleri.

Använd MIUI-filhanteraren

Om du inte kan göra det, även om det här alternativet är markerat se WhatsApp-foton och videor i MIUI Gallery måste du använda din telefons filhanterare. Anledningen är att i många fall sparas inte bilderna vi får via meddelandeappen i motsvarande mapp, utan sparas i personlig whatsapp-mapp

För att hitta dem måste du ta till MIUI filhanterare och navigera genom det interna minnet (eller MicroSd, om du använder det som internminne) på din mobiltelefon tills du hittar WhatsApp-mappen. Väl inne kommer du att se att det finns en fil som heter Media som innehåller alla mediafiler.

Om du letar efter fotografier måste du gå in Whatsapp bilder och hitta en mapp som heter Privat och det kommer att finnas alla bilder du inte kan se. Om du letar efter videor bör du komma åt WhatsApp. Videomapp.

Om det fortsätter att krascha efter att ha konfigurerat om WhatsApp och hittat dina förlorade bilder, försök att installera om meddelandeappen eller installera den tidigare versionen från Mirror APK.