Hur man säkerhetskopierar Huawei mobiltelefon till dator –

Mobiltelefoner blir allt viktigare i vårt dagliga liv, vilket gör att vi kan ta med oss ​​allt vi behöver. Men ändå kan detta vara farligt, för om mobiltelefonen går sönder eller vi tappar den, kommer vi också att säga adjö till många viktiga filer för oss. För att inte ta risker kan vi säkerhetskopiera Huawei-telefoner till datorn och därmed finns en garanti.

Det här alternativet som var tillgängligt i EMUI i generationer används inte så ofta som det borde. Detta är en av de bästa skyddsmetoderna på Android och det är inte svårt att använda det, du behöver bara följa några snabba steg så har vi alltid en komplett kopia hemma med vår dator.

Säkerhetskopiera Huawei mobiltelefon till dator

För att skapa den mest kompletta säkerhetskopian av vår mobiltelefon måste vi tillgripa en Windows-dator eller Mac. I alla fall måste vi ladda ner HiSuite från den officiella webbplatsen, Huawei-mjukvaran som låter oss utföra denna process och spara hela Huawei-mobiltelefonen på datorn vid eventuella problem.

Efter nedladdning är det dags att starta programmet, och sedan ansluta din mobiltelefon via en USB-kabel till din dator. Om några sekunder hittar han dem och ber oss installera HiSuite på smartphone om vi inte har installerat det än. I vissa versioner av EMUI kan du också be oss om behörigheter, som vi måste acceptera för att allt ska fungera som förväntat.

När du är ansluten kommer en knapp att visas längst ned i HiSuite-programmet för att skapa en säkerhetskopia. Bara att klicka på den öppnar en ny flik med alla alternativ som den erbjuder oss.

Vad kan sparas i kopian?

Detta verktyg låter oss välja mellan allt som vi har sparat på vår mobiltelefon. Som vi kan se i nästa bild är urvalet mycket omfattande och omfattar alla mediefiler, oavsett antal foton och filmer. Vi kan välja mellan kontakter, meddelanden, foton, videor, inställningar och till och med applikationer.

Det här verktyget kommer också att hjälpa oss när det gäller att återställa en mobiltelefon till ett tidigare tillstånd när problemet tvingar oss att helt starta om smarttelefonen. Efter att vi har gjort alla val storleken på säkerhetskopian vi ska skapa visas samt ledigt utrymme på datorns hårddisk. För att avsluta behöver vi bara tänka på “Gör en kopia”.

Ju större säkerhetskopian är, desto längre tid tar det, och vi kommer inte att kunna använda en mobiltelefon, stänga av eller koppla bort enheter just nu. Det kommer att vara bekvämt att göra detta vid en tidpunkt då vi inte behöver en dator eller mobiltelefon, och vi låter den generera en fullständig säkerhetskopia.

Säkerhetskopieringen skapas inuti HiSuite, så vi Jag kan inte ta bort programmet från datorn om vi vill kunna komma åt den genererade kopian i framtiden. För att återställa det behöver du bara logga in på HiSuite, ansluta din mobiltelefon och klicka på “Återställ”.

Relaterade artiklar

Back to top button