Hur man registrerar sig hos DIDI Food eller en DIDI-distributör och kraven för att bli en affiliate

Det finns många matleveransföretag idag, men Didi rankas som ett av de mest kända i olika spansktalande länder. Om du vill arbeta som bud rekommenderar vi därför att du tar reda på det hur man registrerar sig hos DIDI Food eller DIDI Distributör och kraven för att bli medlem.

Vad är DiDi Food?

Didi är känt över hela världen för att erbjuda transporttjänster som mycket liknar Uber. Det är faktiskt en av dess huvudkompetenser i flera latinamerikanska länder. I alla fall, med tiden införlivades det på andra marknader som t.ex matdistribution.

Visst, Didi åtar sig det sektorn genom sin DiDi Food-modalitet, ett utrymme som erbjuder ett nytt förslag för användare och personer som vill arbeta med distribution av mat. Utan tvekan är detta ett bra alternativ om du vill arbeta med detta företag, och det är ingen slump att många undrar varför DIDI är så billigt när det erbjuder utmärkta priser.

Innan du börjar i alla fall arbeta med DiDi Food du måste gå igenom registreringsprocessen. Om du är osäker, oroa dig inte, registreringsproceduren för DiDi Food är mycket enkel. Ändå, innan du helt engagerar dig för det här företaget, är det bekvämt att ta reda på var du tjänar mest pengar med Uber eller DiDi.

Registreringsprocess för DIDI Food eller en DIDI-distributör och krav för att bli medlem

Utan tvekan DiDi Food är ett bra alternativ arbete vid arbetslöshet. Du kommer att ha vissa friheter och så länge du har fordonet och dokumenten i ordning bör du inte ha några problem med att registrera dig och komma igång på plattformen, så det skulle bara vara nödvändigt att vänta till den dag DiDi betalar sina förare för att få betalning. Denna process fungerar enligt följande.

Steg för att registrera dig hos DiDi Food och arbeta som leverantör

Det första du ska göra är att ladda ner DiDi Food App, det beror på vilken mobiltelefon du har, i fallet med iPhone, du måste gå in i Apps Storemedan det i fallet med Android görs via Play Store. I båda fallen, skriv bara DiDi Food och klicka på resultatet. Även om du också kan komma åt den direkt på Android via denna DiDi Food-länk i Play Store.

Systemet kommer att fråga dig registreringsinformationdäremellan läser du de som inkluderar telefonnumret, staden där du ska resa och vilket transportmedel du har till ditt förfogande.

leveransman didi mat

Efter att ha tillhandahållit grundläggande information relaterad till det kommer du att bli ombedd att tillhandahålla mer detaljerad information. Denna information relaterar till lagligheten i det land du befinner dig i. Av denna anledning kommer DiDi Food att be dig att tillhandahålla en officiell identifieringshandling, din Körkortbil-/fordonsförsäkring, profilbild etc. Det beror såklart på din laglighet och var du befinner dig.

Kom ihåg att du måste ha alla nödvändiga dokument till hands. Processen att ladda upp dem är enkel, du kan välja dem direkt från ditt galleri eller ta ett foto av dem. Det enda viktiga är att nämnda foto är tydligt och all data är lätt att märka.

Efter att ha tillhandahållit all data i nästa alternativ “Önskad beställningszon” din lokala arbetsyta kommer att visas. Här behöver du välja det område där du föredrar att arbeta.

Slutförande av registreringsprocessen

Efter att ha tillhandahållit alla ovanstående uppgifter bör registreringsprocessen vara korrekt slutförd. Kom ihåg det här kan skilja sig beroende på landHur som helst bör processen inte skilja sig så mycket från den som visas ovan.

Å andra sidan, efter att ha registrerat dig, är det mycket viktigt att överväga faktorer som att se ditt betyg eller användarstjärnor i DIDI för att skydda ditt rykte och trovärdighet som anställd.

Relaterade artiklar

Back to top button