Hur man programmerar Bixby-rutiner på Samsung-mobiltelefoner –

Dessa konfigurationer eller snabbkommandon hjälper oss i vårt dagliga liv, hur man sätter mobiltelefonen i Stör ej-läge och aktiverar Wi-Fi så fort vi kommer hem. Främst för att det tillåter oss att skapa automatisering så att när vi säger ett visst ord till Samsung-assistenten kan det utföra den funktion vi konfigurerade. Därför kommer vi att förklara exakt vad den består av, vad som är de bästa standardrutinerna och hur du bör skapa din egen på ditt eget sätt.

Vad är Bixby-rutiner

Röstassistenten för det sydkoreanska företaget har vissa röstkommandon som är riktigt användbara eftersom de kan programmeras för att utföra olika uppgifter. Vi står inför motsvarigheten till andra virtuella assistenter som Google. Dessa scheman används för att automatisera olika åtgärder när du skapar dina egna röstkommandon.

Dessutom kommer det att tillåta oss att välja exakt vad vi vill att mästaren ska göra när vi slutför en specifik beställning. På så sätt kommer vi att spara de olika stegen, som att logga in i applikationen själva. Och, som vi kommer att se nedan, har denna mästare serie standardrutiner För mer information, se avsnittet med snabbkommandon.

De är dock inte aktiverade som standard, så du måste ange dem och aktivera dem själv ändå innan du kan börja använda dem så här: Inställningar> Avancerade funktioner> Bixby-rutiner … Även om det dyker upp i snabbfältet kan du aktivera dem därifrån utan att ange några inställningar.

Aktivera Bixby

Vissa uppgifter kan slutföras helt enkelt genom att säga “God morgon” eller “God natt”. Även om det kommer att finnas andra kommandon så att vi kan ange en specifik applikation eller webbplats. För att göra detta fann vi att det i avsnittet om att skapa en subrutin finns en lista över applikationer som kan användas med dessa subrutiner. Naturligtvis har de olika förkonfigurerade kommandon.

Och det bästa är att om de inte övertygar oss kan vi anpassa dem som vi tycker är lämpliga, eller till och med skapa andra helt från grunden. Därför kommer vi att förklara hur du måste börja från början när du skapar en personlig rutin efter dina behov.

Anpassa din Samsung

Nu är det turen att vidta åtgärder för att skapa de rutiner som intresserar oss mest. Även om vi senare kommer att visa dig de mest rekommenderade och mest användbara. Bortsett från det måste vi trycka på en dedikerad hjälpknapp på vår koreanska telefon.

När vi väl är inne i den angivna guiden måste vi klicka på tre punkter som visas uppe till höger. Även om du loggar in på Bixby direkt, måste vi komma åt snabbkommandon och trycka på plussymbolen, som också kommer att visas längst upp till höger på skärmen.

Så fort vi går in i den här menyn kommer vi att se en lista med inställningar som guiden rekommenderar direkt, eftersom det är de som kommer som standard. Men vi är intresserade av möjligheten att skapa en individuell. Så efter att ha klickat på beloppsikonen kommer vi in ​​i ett fönster som berättar följande:

Crear Rutinas Bixby

  • Vad säger du till Bixby : i det här avsnittet kommer vi att ställa in ordet eller frasen som vi kommer att använda för denna procedur.
  • Vad Bixby gör : här måste vi lägga till kommandot som vi vill utföra genom att tala ett ord eller en fras till mastern.

Nu när vi har placerat nyckelorden för att utföra den beställningen är det dags att specificera exakt vad kommandot ska göra. För att göra detta kommer följande alternativ att visas:

  • Välj ett kommando: här måste du välja en åtgärd baserat på en av apparna som visas i listan eftersom de kommer att visa dig de som är kompatibla.
  • Säg ett kommando: du behöver bara säga vad du vill göra utan att förlita dig på någon applikation.
  • Skriv ett kommando: det här alternativet liknar det föregående, men du måste skriva det, inte tala det med din egen röst.

De bästa programmen för din mobil

I röstassistenten för ett sydkoreanskt företag hittar vi de subrutiner som redan är konfigurerade av systemet självt. Dessutom kommer de att visas som “Rekommenderade” och beroende på vilken version av One UI som vi har kommer de att visas på ett eller annat sätt. Bland dem kan du hitta alternativ för att optimera din telefon när du kommer hem, för att spara batteri, så att din mobiltelefon ringer varje dag på morgonen etc. Därför berättar vi vilka som är mest användbara. Samsung assistentprogram

Comandos Rápidos Bixby

Slå på Wi-Fi när du kommer hem

När vi lämnar huset stänger vi vanligtvis av Wi-Fi på vår mobila enhet för att inte förbruka så mycket batterikraft. Och sanningen är att vi i många fall glömmer att aktivera den så fort vi anländer, så vi kommer att fortsätta att konsumera vår mobildata utan att inse det. Lyckligtvis med Bixby-procedurer detta kommer att sluta med att vi kan sätta upp en procedur med vilken vi kan aktivera det automatiskt så fort vi kommer nära adressen som vi ger hjälparen. Men för att du ska kunna hjälpa oss med detta måste vi alltid hålla kontakten med var vår terminal finns.

För att anpassa denna procedur måste vi välja alternativet “Plats” och välja platsen för vårt hem. Efter det kommer vi att trycka på knappen “När den anländer” för att berätta för Bixby aktiveringstypen. Slutligen måste du välja Wi-Fi-alternativet och aktivera i Anslutningar.

Lyssna på din favoritmusik med hörlurar

En annan av de många funktioner som vi hittar mellan de olika inställningarna av denna assistents rutiner är att vi kan börja lyssna på vår favoritmusik så fort vi kopplar in våra hörlurar. Det är dock viktigt att detta görs genom en kabel. Med det här programmet kan vi börja spela i vilken som helst musikappar som är kompatibla med Bixby vare sig det är Spotify, Apple Music, etc.

För att skapa detta måste vi välja trådbundna hörlurar i normalt tillstånd och sedan välja Spela musik. Som en del av detta kommer vi att behöva välja den applikation som vi använder oftast för att lyssna på musik, eller någon annan musikspelare som vi har installerat på telefonen och som är kompatibel.

Hej Bikshi

Sätt på Android Auto när du sätter dig i bilen

Denna procedur kommer att vara bra om vår bil har en Bluetooth-anslutning. Mer än något annat eftersom Bixby kommer att tillåta oss att specificera bluetooth-enheter för att ställa in en rad åtgärder. Allt kommer att bero på sektionen vi ansluter till. För att konfigurera den här funktionen måste vi välja alternativet “Bluetooth-enheter” i subrutinerna och sedan välja den anslutning som vi har upprättat med vår bil. Då behöver vi bara välja alternativet Öppna applikation och välja den applikation vi föredrar tillsammans med Android Auto.

Stör ej för oavbruten sömn

Slutligen är denna rutin till stor hjälp för dem som inte vill bli distraherade före sänggåendet. Dessutom kommer detta att vara särskilt viktigt om vi inte vill slösa tid på att koppla bort var och en av de olika anslutningarna som vi har aktiverat.

För detta i avsnittet “Rutiner” vi måste välja alternativet “Tid” och välja “boarding”-tiden. Sedan måste vi lägga till alla åtgärder som vi vill utföra. Bland dem kan vi välja Wi-Fi och “Avaktivera”, “Stör ej” och “Avaktivera”. Om vi ​​vill stänga av ljudet måste vi välja alternativet medievolym och ställa in nivån till 0%.

Relaterade artiklar

Back to top button