Hur man överför filer och foton från Xiaomi till dator utan kablar –

Tekniken syftar alltmer till att få oss att glömma kablar och ge fler alternativ för trådlösa anslutningar, vilket tillverkaren Xiaomi är mycket väl medveten om. Av denna anledning tillåter det oss överför foton och filer från mobil till dator trådlöst på alla Xiaomi-telefoner. Vi behöver bara använda verktygen som MIUI erbjuder oss i alla versioner och följa några enkla steg.

Var och en av tillverkarna väljer sin egen metod och sina möjligheter och hittar en i Xiaomi direkt på online-FTP. Det spelar ingen roll Android-versionen, MIUI-versionen eller modellen vi har, för i alla kommer vi att ha direkt tillgång till ShareMe, ett verktyg som gör processen enklare och gör det på några sekunder, vi har allt vi behöver på en dator.

Steg för att skicka filer från mobil till dator

Denna process är lämplig för alla nivåer, och vi kan säga att nästan alla kan göra det, även om det är viktigt att vi följer hela processen som vi ska visa dig för att uppnå den exakt. För att göra detta behöver du bara en dator med internetuppkoppling och en mobiltelefon på samma Wi-Fi-nätverk. Med detta kan vi ha snabb och omedelbar tillgång till foton eller filer på vår Xiaomi, Redmi eller Poco mobiltelefon på datorn.

För att komma igång, hitta ShareMe-verktyget på din mobiltelefon, som vanligtvis finns i verktygsmappen på hemskärmen. När vi väl hittar den så spelar vi den. Nu behöver vi bara skjuta den nedre vita stapeln som visas och trycka på alternativet Dela till dator. Det kommer att visa oss i bilden namnet på det Wi-Fi-nätverk som vi räknar med, och som bör vara detsamma på datorn.

Vi fortsätter att trycka på Start för att välja ett av två alternativ och kopiera foton eller filer från Xiaomi till datorn , vilket du än föredrar. Osäkert läge återgår bara till det ögonblick vi är under Wi-Fi hemma och till lösenordsdelningsalternativet för att dela filer på offentligt Wi-Fi där en annan användare kan komma åt vår data. Så fort något av alternativen är valt får vi en FTP-adress som behöver registreras i datorns webbläsare.

Ladda ner filer från mobil till PC

När vi har angett FTP-adressen helt och hållet på datorn och kommer åt kommer vi att se något liknande filhanterare där vi kan navigera i mappar som vi har på vår mobiltelefon. Du behöver bara gå till önskad rutt och trycka på bilden eller filen som vi vill ta emot.

Sedan klickar vi på ett alternativ för att se eller spara detta på din dator … Detta kommer inte att radera dem från mobilen, det blir en kopia.

Relaterade artiklar

Back to top button