Hur man ökar skärmtiden på Mi Band 5 –

Xiaomi smarta armband är en av de mest populära prylarna, och även om vi kan många knep med Mi Band, finns det vissa situationer som kan leda till problem. Ett sådant fall inträffar när vi tittar på data på Mi Band 5 och plötsligt skärmen stängs av utan att vi avslutar med att upprepa alla steg vi tog.

Detta beror dock på att standardinställningen skärmtid på Mi Band 5 inte avstämd efter vår smak. Vi kommer att kunna ändra det själva, även om, till skillnad från vad vi har sett i andra fall, dessa steg inte kan utföras med hjälp av en mobiltelefon, genom Mi Fit-appen eller andra sätt som hjälper oss att få ut mer av armbandet.

Ändra skärmtid på Mi Band 5

För att slutföra denna modifiering måste vi komma igång med vårt armband. Vi vet att det inte är lätt att navigera i menyerna i många fall, men det kommer bara att vara några få steg. Först ska vi slå på skärmen och glida tills vi kommer över ett alternativ som heter “Mer”, vilket blir det sista eller första om vi glider i motsatt riktning.

Nu måste vi komma åt genom att trycka på mitten av skärmen. Vi kommer att se ett antal alternativ som vi kommer att navigera tills vi ser var det står “Inställningar”. I det här avsnittet ser vi en annan serie alternativ, bland vilka vi hittar “Stäng av skärmen automatiskt”. Detta är alternativet som tillåter oss ändra skärmtid på Mi Band 5 och var ska vi ta kontroll.

Som standard är minimitiden inställd, bara 5 sekunder, värre än att glida fingret, vi kommer att hitta alternativ som passerar efter 6, 7, 8, 9 eller 10 sekunder.

För att slutföra tillämpningen av ändringen måste vi markera önskad tidsvariant så ser vi hur den gröna pricken flyttar positionen. För att gå tillbaka utan att ta bort markeringen behöver du bara trycka på den osynliga knappen på skärmen, som finns precis längst ner. Detta kommer att föra oss tillbaka till startskärmen, och varje gång vi interagerar med armbandet kommer vi att ha mer tid att se vilka steg vi har tagit, förbrända kalorier eller hur våra fysiska ansträngningar var under dagen utan att behöva oroa oss. om att stänga av skärmen.

Relaterade artiklar

Back to top button