Hur man löser problem med musikkontroll med Mi Band –

En av de mest sålda och mest kända prylarna är Mi Band 4 och Mi Band 5, även om vi i båda fallen hittar ett problem som kan orsaka mycket huvudvärk. Problemet kommer när vi försöker styr musik från Mi Band är en av de mest användbara och praktiska funktionerna som den integrerar, men det blir ofta en huvudvärk ändå.

Med avsikten att förhindra att detta händer oss förbättras Mi Band med successiva uppdateringar, men ändå fortsätter det att hända oss i det mest olämpliga ögonblicket, till exempel när vi behöver en sport och vi vill ändra en låt eller sväng höj volymen. I den här situationen kommer vi att ge dig nycklar som gör att du kan glömma irriterande misslyckanden.

Problem med musik på Mi Band

Vilket problem som än uppstår med MI Band och musik måste vi försöka lösa det med Mi Fit-appen. Med det kommer vi att kunna ta fullständig kontroll, och det kommer att bli ett viktigt verktyg för att använda musik, eftersom det fungerar som en bro mellan mobiltelefonen och armbandet. Bluetooth är inte aktiverat eller så är appen inte synkroniserad

Detta är det första missödet med Mi Band-musik som påverkar oss, Bluetooth-anslutningen tappas många gånger eller vi kopplar till och med bort den här anslutningen utan att inse det. Samma sak kan hända oss när batterinivån sjunker över 15 %. Hur som helst, allt vi behöver göra för att få saker tillbaka till det normala är att aktivera Bluetooth med genvägar och komma åt Mi Fit-appen.

Ibland när vi kommer åt appen upptäcker vi att den måste synkronisera steg, sömn och allt annat, eftersom det av någon anledning var tvingas stänga i bakgrunden vilket händer särskilt på Android-telefoner. Det bästa vi kan göra är följande:

Förhindra att stänga My Fit

För att försöka undvika det faktum att den ständigt stängs och skapar problem, på alla Android-smarttelefoner, där det oftast händer, kan vi lås Mi Fit-appen … För att göra detta behöver vi bara öppna multitasking och hålla fingret nedtryckt på applikationen i fråga, sedan bestämde vi oss för att blockera den och vi kommer att undvika den här situationen många gånger.

Låtar visas inte på armbandet

En annan situation som vi ofta stöter på är att allt verkar fungera korrekt och synkroniserat, men vi kan ändå inte komma åt byte av musik eller volym på armbandet på grund av ett problem … När detta händer på skärmen och i musikkontrollen kommer vi att se texten “Music is not playing”, men den spelas faktiskt på mobiltelefonen.

Detta beror på de behörigheter som Mi Fit behöver för att fungera. För att säkerställa att alla saknade föremål som åtkomst till filer och multimediainnehåll tillhandahålls eller läggs till kommer vi att göra följande på vår mobiltelefon:

  • Gå till Inställningar.
  • Vi söker ansökningar.
  • Inuti är det värt att röra vid Mi Fit.
  • Till sist går vi in ​​på tillstånd och ger det som behövs.

Jag har ingen kontroll över musiken på Mi Band

Utan tvekan är det största problemet vi inte kan hitta möjligheten musikkontroll med Xiaomi sportarmband dyker inte upp någonstans. Det här problemet beror på en felaktig konfiguration från Mi Fit-appen. För att lösa detta problem behöver vi bara välja de element som visas igen, vilket vi kommer att göra enligt följande:

  • Vi går in i My Fit och väntar medan det synkroniseras med armbandet.
  • Sedan trycker vi på profilfliken.
  • Vi har valt vårt sportarmband.
  • Sedan går vi vidare till Direct Access Settings.
  • Väl inne kan vi trycka på “+” i Musik.
  • Innan vi åker måste vi klicka på “Spara” i det övre högra hörnet.

Detta gör att du omedelbart, med släppet av Mi Band, kan styra din musik med ett svep med fingret. Beroende på positionen som vi angav i samma alternativ hittar vi den genom att helt enkelt svepa med fingret en eller flera gånger.

Relaterade artiklar

Back to top button