Hur man länkar Facebook till Twitter [Step by Step] –

Sociala medier är en integrerad del av vårt dagliga liv. När sociala medier introduceras användes de som ett socialt verktyg för att dela dina tankar, favoritögonblick och oförglömliga saker. Nu har saker och ting förändrats. Sociala medier används nu för att marknadsföra nya produkter som kommer ut på marknaden, för att sponsra varumärken och för att växa verksamheten. Facebook och Twitter har sina egna affärsverktyg för att expandera småföretag. För att minimera arbetsbelastningen mellan appar kan du länka ditt Facebook-konto till ditt Twitter-konto. För att veta hur du länkar ditt Facebook-konto till Twitter, följ stegen nedan.

Hur länkar man Facebook till Twitter?

Genom att länka ditt Facebook-konto till ditt Twitter kan du få många fördelar. Istället för att hantera samma innehåll från din Facebook och klistra in det i Twitter-kontot kan du länka båda kontona.

Det går inte att länka Facebook till Twitter med vare sig Facebook- eller Twitter-appar. Du måste använda din webbläsare för att göra denna uppgift.

(1) Gå till i din webbläsare www.facebook.com/twitter.

(2) Du kommer att få upp följande skärm eller så kommer den att be dig att logga in på din Facebook-konto. Om du tillfrågas, logga in med dina Facebook-uppgifter.

(3) Om du vill länka din Facebook-profil, klicka Länka min profil till Twitter. Om du vill länka din Facebook-sida till Twitter, klicka Länka en sida till Twitter.

(4) Nästa steg är att auktorisera Facebook till ditt Twitter-konto. Ange dina Twitter-uppgifter om du tillfrågas och klicka Auktorisera app.

(5) Det kommer att ta lite tid att länka dina konton.

(6) Efter det kommer du att få bekräftelseskärmen i nästa fönster.

Nu har du länkat ditt Facebook-konto till ditt Twitter-konto. När du gör ett inlägg på ditt Facebook-konto under offentlig i Sekretessinställningar, kommer det att läggas upp automatiskt på ditt Twitter-konto.

Typer av inlägg om att länka Facebook till Twitter

Förutom att lägga upp uppdateringen från Facebook till Twitter kan du välja vilken typ av inlägg som ska läggas upp på Twitter.

(1) Klicka på den länkade bekräftelsesidan Ändra inställningar.

(2) Du kan se Statusuppdateringar, Foton, Länkar, Video, Anteckningar, och evenemang. Det här är de olika typerna av inläggsuppdateringar som du kan lägga upp på Facebook. Avmarkera de oönskade inläggstyperna.

(3) Om du till exempel avmarkerar Video kommer den inte att lägga upp någon video från din Facebook till ditt konto.

(4) Efter att ha avmarkerat det oönskade inlägget, klicka på Spara ändringar knapp.

Hur tar man bort/tar bort länken?

Om du vill ta bort eller ta bort länken till ditt Twitter-konto från ditt Facebook kan du göra det med ett enda klick. Gå till aktiveringssidan och klicka på Ta bort länken från Twitter knappen under din Facebook-profil. Det kommer att ta bort länken mellan ditt Twitter-konto och ditt Facebook-konto.

Länka Twitter till Facebook

Att länka ditt Twitter-konto till Facebook är en inversion av ovanstående process. Om du lägger upp en uppdatering på Twitter kommer den automatiskt att läggas upp på ditt Facebook-konto. Men den här länkprocessen avbröts från juni 2015. Du kan inte länka din Twitter till ditt Facebook-konto nu.

Techowns tips: Hur tar man bort Facebook-grupp?

Vår åsikt

Att länka ditt Facebook-konto till ditt Twitter-konto är den enklaste processen. Genom att länka konton i sociala medier kan du spara tid på att lägga upp innehåll i alla appar. Om du poserar innehåll på Facebook kommer det automatiskt att läggas upp på twitter genom att länka.

Fortfarande förvirrad? Oroa dig inte, kommentera dina frågor i avsnittet nedan. Vi kommer till dig så snart som möjligt.

Relaterade artiklar

Back to top button