Hur man laddar ner videor och konverterar dem till MP3 –

Om du är hemma och har en bra Wi-Fi-anslutning kan du få ut det mesta av det. Men vad händer om du går ut? Det enda sättet att lyssna på dina favoritlåtar på YouTube är med mobildata. Eller inte. Och det är där Snappea innehåller en applikation som är tillgänglig för användning från en dator eller Android-enhet som kan ladda ner och konvertera YouTube-videor till MP3.

Med Snappea konverterar du YouTube-videor till MP3.

Uppenbarligen är det det Det kostnadsfria verktyget kommer att vara användbart för alla YouTube-videor. På så sätt kommer du att kunna lyssna på dina favoritanvändare på YouTube var som helst och utan internetanslutning. Vad mer kan man begära!

Tja, en enkel och effektiv operation. Och vi förväntar oss redan att Snappea är helt kompatibel. Dessutom har den två alternativ för att ladda ner YouTube-videor och konvertera dem till MP3.

Således kan du komma åt YouTube till MP3 Converter, som har en mycket enkel och intuitiv design. Du behöver bara ange webbadressen till videon du vill konvertera och sök.

Du kommer att se att efter några sekunders väntan kommer Snappea att upptäcka videon du väljer och erbjuda dig möjligheten att ladda ner den i MP3- eller MP4-format, med möjligheten att välja olika upplösningar så att du kan välja den mest lämpliga. dina behov. Uppenbarligen, ju högre britterna är, desto bättre. ljudkvalitet och samma sak med upplösningen om du föredrar att ladda ner hela videon.

Ladda ner Android-appen Snappea

Å andra sidan, om du är en Android-enhetsanvändare, vet att du kan ladda ner YouTube till MP3 direkt från din mobil.

Som du kommer att se på bilden som leder dessa linjer, processen är extremt enkel. Du behöver bara använda sökfältet för att hitta videon du vill ha (vi gjorde en direktsökning på Topes de Gama-kanalen).

När du har hittat det du letar efter klickar du på videon så ser du olika nedladdningsalternativ som visas med en annan brittisk om du vill ladda ner videon i MP3-format, eller med en annan upplösning om du föredrar MP4-formatet.

Klicka slutligen på alternativet du är intresserad av och Snappea ( Android-appen heter Snaptube ) tar hand om resten. Han har lite publicitet, men är inte alls aggressiv, så han belastar inte alls upplevelsen.

Som du kanske har märkt, med Snappea är verkligen lätt att ladda ner YouTube-videor och konvertera dem till MP3 lyssna på din favoritmusik utan internetanslutning. Så vad väntar du på för att testa den här gratisappen?