Hur man laddar ner och installerar Kodi på Android Smart TV | Mycket lätt (exempel)

Om du köpte Smart TV Du kanske har hört talas om Kodi tidigare och är intresserad av att installera Kodi för Android Smart Tv

Men Vad är Kodi? Den presenteras som en multimediaplattform med öppen källkod som låter dig se en stor mängd innehåll, såsom filmer, foton, musik, filmer, serier bland annat.

Det kan också fyllas på genom att ge dig möjlighet att ladda ner spel, nyheter, väder och mycket mer.

Hur installerar jag Kodi på Android Smart TV?

Vi vet att inte alla smarta TV-apparater har ett operativsystem AndroidVissa som Samsung Smart TV eller LG Smart TV har det, för dem är den här handledningen riktad till TV-apparater med detta integrerade operativsystem.

Det finns två sätt att utföra installationen Kodi för Android Smart TV. Den första är den enklaste, om vår TV har en integrerad Play Store eller en egen TV-appbutik, behöver vi bara söka efter Kodi i den och ladda ner appen.

I händelse av att vi inte har en butik måste vi få tillgång till internet och hitta den officiella Kodi-webbplatsendär vi kan ladda ner den senaste versionen av applikationen. Efter att ha slutfört nedladdningen och installationen är vi klara med den här delen.

När du framgångsrikt har installerat Kodi på någon Smart TV, anslut din mobiltelefon till enheten för att kunna använda den som en fjärrkontroll.

Nu när du har Kodi, vad kan du göra?

Först måste du konfigurera appen och anpassa den, du kan skriva “Bindande“Och gå till avsnittsöversikten för att ändra var och en efter din smak, du kan till exempel skriva”Spira”För att komma åt språken.

Sedan kan du konfigurera filinstallationskällan i “Tillbehör“Du måste aktivera reglaget”början okänd“.

Senare kan du ta anpassningen till en annan nivå genom att redigera appens tema, skriv “Bindande“Sedan till”Spira“Där, leta efter alternativ”Hud“Du kan också se förinstallerade appteman, men om du vill ha nya teman kan du klicka på det här alternativet”Få mer“.

Ersätter Kodi-installation för Android Smart Tv live-TV?

För närvarande faller tv-apparater i hemmen på grund av användningen av datorer och smarta enheter som smarta tv-apparater.

Kodi framstår som en innovativ plattform som erbjuder otaliga alternativ som t.ex live-tv, filmer, musik, spel och många andra underhållningsfunktioner. Därför kan den betraktas som en av de plattformar som den skapar tävling för tv prenumeration.

Även om det också är värt att notera att vissa av dessa funktioner fortfarande är på prov eller inte från pålitliga skapare, så vi kan inte säga att TV-prenumerationen kommer att ersättas så snart.

Vi måste också ta hänsyn till plattformar som Netflix, HBO eller Disney+, som, utan att ladda ner ytterligare filer, också erbjuder oss ett brett utbud av program.

Smart TV revolutionerar våra hem

Dessa enheter, som man inte drömde om för några decennier sedan, har blivit enorma idag kamrater i våra hem.

På grund av specifikationer som internetåtkomst och dess anslutning till andra enheter som mobiltelefoner eller surfplattor har de stor inverkan på den visuella upplevelsen.

Lägger också till sina stora skärmar utvecklade med hjälp av teknik som visar ganska skarp och realistisk bild.

kodi till smart tv

Det är därför de sticker ut när de tittar på filmer, dokumentärer, serier, nyheter och till och med sport.

Vissa integrerar dessutom digitalkameror som tillåter ringa videosamtal eller videokonferenser i bekvämligheten av våra fåtöljer eller konferensrum.

Och allt detta utan att prata om dess innovativa design och finish som accentuerar dess specifikationer, som Ultra-HD-skärmar eller surroundljud. Slutligen hoppas jag att den här handledningen kommer att vara till stor hjälp för dig och att den kommer att vara det installera Kodi för Android Smart TV.

Förutom att du kan installera den på din Smart TV kan du också göra det på Xbox One, så om du äger den här konsolen tveka inte att ladda ner den och använda dess tjänster från den här videospelskonsolen. Kodi-strömningskanalen är inte bara öppen för Android-programvara, om du har en iPhone eller iPad kan du också ladda ner den utan problem.

Relaterade artiklar

Back to top button