Hur man laddar ner musik på Android [2 Different Methods] –

Den största fördelen med Android -smartphones jämfört med iPhones är möjligheten att ladda ner alla typer av filer från internet. Du kan ladda ner apk -filer från appleverantörer, ladda ner musik på Android -smartphones från vilken källa som helst, ladda ner bilder från alla webbplatser och så vidare. Oberoende av varumärke och modell för Android -smartphones är proceduren för att ladda ner musik på Android densamma. Det är det universella sättet och tillämpligt på alla Android -versioner.

Hur laddar man ner musik på Android?

Nedanstående är två olika sätt att ladda ner musik på Android:

  • Använda musikstreamingappar
  • Till offline bibliotek

Hur laddar jag ner musik på Android med musikstreaming -appar?

I Play Store finns det många musikstreamingappar tillgängliga som Pandora, Spotify, Tidal, Apple Music och förinstallerad Play Music-app. Dessa applikationer behöver en prenumerationsplan för att komma åt biblioteket. Beroende på vilka planer du väljer kan du ladda ner musik till din Andriod -smartphone.

All musik som laddas ner i dessa appar är inte tillgänglig i ditt offline -bibliotek och kan inte delas i ljudformat. Det kommer att finnas tillgängligt i själva appen under kategorin Nedladdad musik. Om du använder Google Play Musik följer du stegen nedan för att ladda ner musik till Android -smartphones.

(1) Öppna Spela musik appen och se till att du har ett aktivt Play Music -abonnemang. Utan prenumeration kan du inte ladda ner musik.

(2) Klicka på Hamburgare ikonen och välj Hem alternativ.

(3) Utforska alla musikgenrer och välj musiken eller albumet du vill ladda ner.

(4) Klicka nu på tre-prickade ikonen och tryck på Ladda ner knapp

(5) Musiken laddas ner och kommer att finnas tillgänglig i appen Play Music.

För andra musikströmningsappar är stegen nästan desamma förutom ikonens placering och form.

Hur laddar man ner musik på Android till offline bibliotek?

Om du vill ladda ner musik till Android -smartphones för att komma åt dem utan internet och dela musiken med dina vänner, följ stegen nedan.

(1) Öppna Krom webbläsare eller vilken webbläsare som helst och sök efter musiken du vill ladda ner.

(2) I sökresultaten, tryck på på webbplatsen än musikströmmingssajter. Musikströmmingssajter leder dig att ladda ner appen eller till prenumerationssidan.

(3) Om du har valt rätt webbplats kan du ladda ner musiken till ditt offline -bibliotek.

(4) Den nedladdade musiken eller albumet är tillgängligt i kategorin Musik på din Android -smartphone.

Obs! Metod 2 rekommenderas inte eftersom du kan ladda ner låtar från en tredjepartswebbplats som kanske inte är säker. Använd därför den första metoden för att ladda ner i själva musiken.

Det här är två sätt att ladda ner musik på smartphones. Spara musikfilerna på dina Android -smartphones och lyssna på dem när du behöver dem. Om du har några tvivel, berätta för oss i kommentarfältet nedan.

Följ våra sociala mediasidor, Facebook och Twitter för att få mer information om Android.

Relaterade artiklar

Back to top button