Hur man laddar ner iOS 15 Public Beta till din iPhone –

Många användare har testat Ios 15 beta inom några veckor tack vare en mjukvaruladdning från en utvecklarprofil. Men igår släppte Apple äntligen vad så många iPhone-ägare har väntat på. offentlig beta operativ system.

iPhone 13 kommer att vara märkets första smartphone att lansera den slutliga versionen av iOS 15, långt ifrån testversioner. Men det kommer inte att hända förrän i september (vi gissar), så om du är intresserad av att testa alla nya funktioner i programvaran kan du råda dig själv att ladda ner den offentliga betaversionen till valfri mobiltelefon av märket som börjar med iPhone 6s. Alla kommer att kunna njuta av de nya funktionerna i programmet, som faktiskt inte är så många.

Å ena sidan har vi Live Text, som fungerar som Google Lens, en uppdatering av Apple Wallet, Apple Maps och FaceTime-videosamtal.

ios 15 iphone

Tänk så klart på att den här typen av testoperativsystem vanligtvis innehåller en hel del buggar och buggar som kan hindra dig från att använda din telefon normalt.

Ladda ner iOS 15 Public Beta

betaversion och är 5 GB i storlek, så det första du behöver göra är att kontrollera om du har tillräckligt med utrymme på din iPhone innan iOS 15 nedladdning. Följ sedan dessa steg:

  1. Gå till Apples offentliga betawebbplats eller klicka på den här länken för direkt åtkomst.
  2. Logga sedan in med ditt Apple-ID för att väljas till betaprogrammet.
  3. Välj “Public Beta Guide” och scrolla ner. Klicka sedan på knappen “Kom igång”.
  4. Klicka på Registrera iOS-enhet> Ladda profil> Tillåt> Stäng. Detta steg ger dig Apples offentliga betacertifikat.
  5. Öppna sedan appen Inställningar på din iPhone och välj Nedladdad profil högst upp.
  6. Välj installera längst upp till höger på sidan och ange ditt lösenord om du blir ombedd.
  7. Du samtycker då till samtycket och övriga erforderliga avtal.
  8. Vänta tills iOS 15-installationsprocessen är klar på din enhet. iPhone SE måste startas om för att slutföra installationen av certifikatet.
  9. Gå sedan till Inställningar> Allmänt> Programuppdatering och hitta den offentliga betaversionen av iOS 15 som är tillgänglig för din mobilmodell.
  10. Välj det och du kommer att ha den senaste iOS 15 nedladdad och installerad på din iPhone.

Relaterade artiklar

Back to top button