Hur man laddar ner, installerar och testar Vivaldi 4 med alla dess nyheter –

Detta är vad utvecklaren av projektet, Vivaldi Technologies, offentliggjorde för bara några timmar sedan, vi länkar till Vivaldi 4. Här pratar vi om den nya versionen av webbläsaren Vivaldi, som innehåller några intressanta nyheter som kommer att glädja dig. användare. Bland dem kan vi skilja från första början Vivaldi översättare , en översättningsfunktion som bevarar vår integritet, eller en stabil version av den efterlängtade Vivaldi Mail-, Calendar- och Feed Reader-klienten.

Innan vi dyker in i allt detta kommer vi att berätta att en ny version redan finns tillgänglig och vi kan hämta den från den här länken. I sin tur kommer de flesta enheter automatiskt att uppdatera till den nya versionen inom de närmaste timmarna. Detta görs från menyn Hjälp/Sök efter uppdateringar. Efter att ha installerat den hittar vi en ny välkomstskärm Detta visar oss tre användningsfall, som är uppdelade i olika nivåer av funktionsåtkomst.

Alla är alltid tillgängliga, så vi kan välja mellan grundläggande, klassisk eller full lansering, vilket avgör den initiala laddningen av webbläsaren.

Inichio Vivaldi

Översättaren och e-postklienten anländer till Vivaldi 4.

Vi har redan nämnt ankomsten av Vivaldi Translate, en viktig innovation i webbläsaren, som är mycket lätt att använda den inbyggda översättningsfunktionen. Den använder Lingvanex-teknik och kräver inte tredje part som om du skulle använda Google översättare eller liknande. Låt oss säga att en funktion är tillgänglig i alla stationära och mobila versioner av programmet. Således visar gränssnittet en översättningsikon och genom att klicka på den öppnas översättningsmeddelandet. Inkluderar alternativ för översätt sidan till ett annat språk med standardsystemspråket.

Vi kan också ändra språket till vad som är kompatibelt och anpassa vissa regler. De hänvisar till automatisk översättning av vissa språk eller till att blockera översättningar på en aktiv webbplats. Även om det är sant att det inte finns så många språk som stöds som Google Translate eller Microsoft Translate , den täcker de vanligaste som engelska, franska, tyska, kinesiska, japanska, spanska eller portugisiska.

Å andra sidan hittar vi ankomsten Vivaldi postkontor , som först släpptes i stabil version i Vivaldi 4, en e-postklient som det har pratats om i flera år. Faktum är att den här utgåvan gör Vivaldi till en av få webbläsare som har en inbyggd e-postfunktion.

Interphase vivaldi 4

Vid det här laget är det viktigt att säga att det är kompatibelt med IMAP och POP3, och att vi kan lägga till flera e-postkonton. Den har också ett intuitivt gränssnitt och många inställningar för att anpassa upplevelsen.

Andra nyheter som vi hittar i webbläsaren

Det är också intressant att veta att en nyhetsläsare finns tillgänglig i själva e-postklienten. Vi kommer att se motsvarande kategori i klientens sidofält, som listar alla nyhetstjänster vi prenumererar på. Dessutom visar Vivaldi 4 nu ett speciellt märke i adressfält att lägga till innehåll till vårt övervakningsbibliotek, som även fungerar för YouTube-kanaler.

Kalender vivaldi 4

Vi kommer också att prata om Vivaldi kalender , en kalenderfunktion som även är tillgänglig i webbläsaren. Med den kan vi lägga till händelser i onlinekalendrar eller i Vivaldis egna kalendrar. Den här funktionen stöder tre olika layouter beroende på mängden data vi vill se.

Relaterade artiklar

Back to top button