Hur man laddar ner, installerar och avinstallerar officiella teman –

Vi använder också en foto- eller videoredigerare, mediaspelare, kontorssvit med mera dagligen. Men i samma veva vill vi fokusera på mjukvarusektorn som fortsätter att växa. Vi menar webbläsare, program som vi använder allt oftare på olika enheter. Faktum är att vi vill prata med dig om ett av de mest framgångsrika förslagen av denna typ på senare tid. I detta fall med Microsofts ny kant.

Detta är ett program som ersätter den ursprungliga Edge som lanserades med Windows 10 och det var så lite accepterat. Därför beslutade Redmond för några månader sedan att lansera en ny version av programvaran, nu fokuserad på Google Chromium-motorn. På några månader av livet är detta ett alternativ som har lyckats överträffa den mytomspunna Mozilla. Firefox. Som sådan är han redan på jakt efter Chrome, även om det fortfarande är en lång väg kvar att gå.

Använd Chrome-teman i Microsoft Edge

Vi kan säga att detta är nytt Microsoft Webbläsaren var efterlängtad av många och har praktiskt taget ingenting med den första versionen att göra. Redmond-specialister har försökt anpassa mjukvaran till tiden och ta sig in på en så viktig marknad som denna. Som vi sa, den bygger på Krom så han delar vissa saker med andra, bland annat hittar vi själva Chrome från sökjätten. Google Chrome är den populäraste webbläsaren i världen som har arbetat med oss ​​i många år.

Det är därför Microsoft inte vill bli kvar på den här marknaden och slutar inte förbättra sitt nya projekt, det tidigare nämnda Edge Chromium.

Faktum är att och för att de delar en betydande del källa , båda programmen delar gemensamma element som teman eller utvidgning … Dessa element är inbyggda i Chrome och kan användas i Edge, till exempel för att konfigurera den nya Microsoft-webbläsaren. För vad vi berättar för dig, gå bara till temansidan för själva Chrome på den här länken. I den hittar vi ett stort antal element av denna typ så att vi kan välja det som intresserar oss mest.

Vi behöver bara klicka på den och sedan gå till Lägg till-knapp i Chrome så att vi kan ställa in det som standard för nya flikar som vi öppnar i Edge.

Använd Microsoft-teman för att anpassa Edge

Men, som du säkert redan gissat, är dessa ämnen vi just pratade om ursprungligen relaterade till Chrome Store … Det är sant att vi kan använda dem i Microsofts mjukvara utan problem, men det är inte Redmonds mål, åtminstone på lång sikt. Tills nyligen kunde detta därför ses som en tillfällig lösning som gör det möjligt för användare att ändra utseendet på sin webbläsare.

Vi måste komma ihåg att detta är ett mycket viktigt projekt för mjukvarujätten som utvecklar de mest använda datorerna. operativ system. Därför vill han också ockupera en viktig nisch inom webbläsarsektorn. Det här är ett program som aldrig slutar att förbättras och expandera, inte bara tillgängligt för Windows 10. Vi kan också dra nytta av dess fördelar i tidigare versioner av systemet, i macOS, Linux eller till och med på mobila enheter.

Det är därför Redmond-företaget nyligen har lanserat en serie egna teman i sin accessoarbutik för att ta det ett steg längre i detta avseende.

Hur du kommer åt Microsoft Store för Edge

För att ge oss en idé, i butiken vi pratar om, kommer vi att hitta föremål som ett stort antal utvidgning … Vi kan lägga till dem i själva programvaran för att öka dess mångsidighet och funktionalitet … Vi kan komma åt det härifrån.

Vi hittar deras kataloger i olika kategorier, vilket hjälper oss att hitta det vi verkligen behöver snabbare. Men i just det här fallet vill vi fokusera på ett nytt avsnitt som heter Teman som Microsoft har lagt till. Som du kan föreställa dig hittar vi här en rad element av denna typ som vi använder för att dekorera webbläsaren. De ägs redan av Microsoft, så deras design kan anses vara exklusiv för detta program.

Installera Microsoft Themes på Edge

Sanningen är att vi inte hittar många anpassade Edge-teman just nu, men allt tyder på att fler kommer att öka under loppet av tid … Därför är det väldigt enkelt att kunna använda dem vid denna tidpunkt och anpassa programmets utseende. Vi måste bara söka och välja ämne det som intresserar oss mest i förhållande till de nya Edge-fönstren. När vi har hittat den klickar du på knappen Hämta till höger om vart och ett av dessa objekt vi kommenterar.

För att slutföra klickar du bara på knappen “Lägg till ämne” för att ändringarna ska träda i kraft. Dessutom måste vi också komma ihåg att vi lika gärna kan ångra denna förändring. För att göra detta behöver vi bara återvända till Edge butik som vi nämnde tidigare och hitta det installerade temat som för närvarande är aktivt igen. Men i det här fallet, till höger kommer vi att se en knapp märkt “Radera” där vi bara behöver klicka för att ta bort den från programmet.