Hur man laddar ner foton från Instagram på vilken Android-smartphone som helst

Om du någonsin undrat hur man laddar ner foton från instagram med några klick, visste du att det med MIUI från Xiaomi bara några klick? Det är inte en funktion som är känd för alla, dold (men inte så mycket) inom det asiatiska företagets proprietära gränssnitt. Men det krävs väldigt lite för att aktivera det och kunna använda det för att spara alla foton från det alltmer populära sociala nätverket i smarttelefonminnet. I grund och botten hindrar Instagram, till skillnad från Facebook, dig från att spara foton, men med metoden som vi illustrerar kan du kringgå detta block.

Det finns ett “trick” i Xiaomis MIUI som låter dig ladda ner foton från Instagram

Först och främst, för att ladda ner foton från Instagram med den här guiden måste du nödvändigtvis ha en Xiaomi-smartphone med MIUI installerad. Som sagt, här är stegen att följa:

    Gå till “”, rulla ner och klicka på “” I nästa skärm välj “” I följande skärm aktivera objektet “”

För dem som inte känner honom, Taplus det är en funktion som lagts till av Xiaomi från någon sista version av MIUI (jag tror från MIUI 10). Det är inte säkert att den finns på någon Xiaomi-smartphone: om inte, försök att installera den via APKMirror. Det är i grunden ett alternativ från Xiaomi till Google Lens, eller ett system som låter dig analysera bilder för att söka efter länkar till inköp av produkter, extrapolera text och så vidare. Men alternativet som intresserar oss för hur man laddar ner foton från Instagram är att kunna spara en skärmbild. När Taplus är aktiverat är det här vad du behöver göra:

    Öppna Instagram och gå till bilden du vill spara Tryck och håll ned den så ser du en widget till höger som säger “” Klicka på den och Taplus-skärmen visas Härifrån klickar du på den lilla ikonen längst ner till höger

Vid den här tiden hittar du Instagram-bilden sparad i Galleri på din smartphone. Uppenbarligen kommer bilden att komprimeras och ändras, eftersom du inte kan ha tillgång till originalfilen (av uppenbara sekretessskäl). Visst, du kan få samma resultat för gott eller ont med en skärmdump, men du måste då klippa ut de onödiga delarna, så att du får den specifika bilden och det är det.

Hur man laddar ner foton från Instagram på vilken Android-smartphone som helst

Efter publiceringen av guiden har några av er svarat genom att rapportera omöjligheten att använda Taplus. Att vara en experimentell funktion är den inte tillgänglig för någon, inte ens med lämplig APK-fil. Men skönheten i denna värld, som också lever på sociala medier och kommentarer, är jämförelsen med användare och kollegor, som i fallet med XiaomiToday. Och det är just från deras förslag att önskan att erbjuda dig en annan metod för hur du laddar ner foton från Instagram är född, tillgänglig för alla smartphones, även icke-Xiaomi.

I det här fallet är appen du behöver Telegram, den nu berömda och populära meddelandeprogrammet. Och det uppskattas just för sin flexibilitet, med många alternativ på sin sida som öppnar upp en rad möjligheter, precis som den vi ska illustrera (dock inte möjligt på WhatsApp).

    Öppna fotot du vill spara från Instagram Klicka på de tre punkterna längst upp till höger Välj “”
    På Telegram, leta efter chatten (om du inte vet det, det är en privat chatt där det bara finns dig, så perfekt för att göra denna procedur utan att irritera någon av dina kontakter) I skrivfältet, kopiera / klistra in länken du kopieras på Instagram
    Skicka det så kommer Telegram att erbjuda dig en förhandsgranskning av länken och sedan visa dig fotot (fungerar inte med videor) Klicka på fotot för att expandera det, sedan på de tre punkterna längst upp till höger och välj “”

Och så, du har Instagram-fotot sparat i telefonens minne! En utmärkt metod, snabb och som inte kräver användning av vissa appar, eftersom vi antar att nästan alla av er redan har Telegram. Och du har inte det, dåligt: ​​det är ett av de bästa alternativen till WhatsApp, särskilt med tanke på de mycket kritiserade integritetsförändringarna.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button