Hur man laddar ner Fortnite för Android och iOS utan att använda Play Store och Apple Store

Många förstår inte detta, men TV-spelsindustrin bär med sig en ganska komplex ekonomi och full av krav som måste uppfyllas för att spelet ska anses vara framgångsrikt i monetära termer.

Intäkterna för ett tv-spel är ofta lite konstiga att beräkna, eftersom spelet skapades från händerna på en utvecklingsstudio, går det genom händerna på ett reklamföretag och måste också betala de som säljer det. produkt och mycket mer.

Faktum är att det finns många utgifter förknippade med ett videospel och inte alla utvecklingsföretag får rätt belopp som de borde få spela på grund av sina avtalsförpliktelser. Det kan verka som något riktigt dåligt och olagligt, men det är faktiskt en juridisk process som gör att vi kan förstå om allt är rosa i branschen.

Nuförtiden gör onlinegemenskaper alla möjliga drag för att ge utvecklare de pengar de förtjänar så mycket. Oavsett om det är Kickstarter eller Patreon så får många utvecklare vad deras fans tycker att de borde få, vilket verkar rättvist för alla.

Men nyligen hade jag något fel Epic Games Storeeftersom på grund av missförstånd om den totala vinsten de får från att sälja sitt spel, Fortnite, i Google Play Butik och App Store, denna tjänst har dragits tillbaka heltmen lyckligtvis har du fortfarande möjlighet att ladda ner och spela det på din mobil med följande handledning.

Spelar Fotnite på iOS

Fil Epic Games Store hade några stark oenighet med Manzana nyligen på grund av vinstpriser samma som fick Apple att dra tillbaka sina appar från App Store, inklusive Fortnite. Tyvärr kan iOS-användare inte göra så mycket utöver att vänta, eftersom iOS inte är ett operativsystem med öppen källkod finns det inget sätt att enkelt ladda ner en app.

Man kan hoppas att så inte var fallet, och att det verkligen finns ett sätt att göra det ladda ner applikationen och bara spela det, men det är inte för att vi bara hoppas på det bästa, även om Android-användare har haft det lite lättare.

Episkt fortnite-spel

Spelar Fortnite på Android

Med tanke på iOS-användares oförmåga att Fortnite är du något lättad över att veta att det är möjligt. spela Fortnite via Android även om det inte längre är tillgängligt i Google Play Store. Google gjorde det väldigt tydligt: ​​i själva verket kan Epic Games göra nästan vad som helst för att distribuera Fortnite-appen eftersom det är ett gratis operativsystem.

Du har två bra alternativ att spela, ladda ner och spela Fornite, det första är att du har enheten Samsung, eftersom i Galaxy Store Du kommer hitta Fortnite fortfarande redo att ladda ner.

Å andra sidan, om din Android inte är Samsung kan du gå in direkt via din enhets webbläsare på fortnite.com/android. Denna länk låter dig ladda ner Appen Epic Games Storesom inte finns i någon appbutik och låter dig ladda ner och spela Fortnite med dina vänner när du vill.

Å andra sidan verkar det här kommersiella grälet pågå i flera dagar, och det kanske inte fixas, så om du är en vardagsaktiv spelare bör du skaffa en Android-enhet och installera Fortnite som vi berättade hur det kan göras här. Observera att du också kan installera den senaste versionen av detta fantastiska spel på din dator.

Relaterade artiklar

Back to top button