Hur man installerar och använder So Player på Firestick –

Så Player är en enkel mediaspelare som du kan använda för att spela internetbaserat medieinnehåll på enheter som stöds. Istället för traditionell kabel eller satellit byter människor till IPTV-medium för att streama sitt favoritinnehåll. För att strömma medieinnehållet behöver du en mediaspelare som Så spelare. Eftersom Firestick är en av de medieenheter som används över hela världen, visar vi dig installationsguiden för So Player på Firestick. Även om du inte kan hitta So Player officiellt på Amazon App Store kan du ladda Android-versionen på Firestick för att strömma internetmediet.

Så Player är bara en mediaspelare, och du kan inte hitta något medieinnehåll när du installerar appen. Du måste konfigurera dina IPTV-prenumerationsinloggningsdata på So Player för att strömma innehållet. Efter att ha konfigurerat dina inloggningsdata kommer So Player att separera media i olika kategorier som filmer, TV och Catch-Up.

Hur man installerar och använder So Player på Firestick

Eftersom So Player-appen inte är tillgänglig i Amazon-appbutiken officiellt måste du använda en tredjeparts Downloader för att installera So Player-appen.

[1] Innan du installerar tredjepartsappen måste du aktivera det okända källalternativet på Firestick. För att göra det, följ stegen.

  • Välj inställningar på din Firestick-startskärm.
  • Klick Min Fire TV eller Enhet.
  • Klicka sedan Utvecklaralternativ.
  • Välj nu Appar från okända källor och slå sedan på den.
[2] För att få So Player-appen måste du installera Downloader-appen på Firestick.

  • Välj Sök ruta och typ Nedladdare.
  • I listan väljer du Downloader-appen och klickar på Skaffa sig eller Ladda ner alternativ.
  • Efter installationen startar du appen genom att klicka på Öppna alternativet och nu kommer nedladdningsappen att installeras på din Firestick.
[3] Nu måste du gå tillbaka till startsidan och öppna Nedladdare app.

[4] I URL-fältet skriver du Så Player URL länk och klicka på alternativ.

[5] Vänta på att So player apk ska hämta och välj sedan Installera-menyn för att installera den.

[6] Starta appen So Player efter installationen och välj den inloggningsmetod du vill ha:

  • ANVÄNDARNAMN LÖSENORD
  • PINKOD
[7] Konfigurera dina inloggningsuppgifter och vänta några minuter för att ladda medieinnehållet.

[8] Välj nu och spela upp media på din Firestick-anslutna TV-skärm.

Även om spelaren har utvecklats för Android-enheter kan du enkelt navigera och styra So Player med Firestick-fjärrkontrollen. Med den IPTV-leverantör som stöds kan man få rekommendationer på huvudskärmen. Den har också EPG-guide på framsidan så att du alltid känner till det kommande schemat.

Några frågor eller feedback när du installerar och använder So Player på Amazon Fire TV Stick? Använd kommentarsektionen för att nämna dem. Följ vår Facebook och Twitter sidor för att hålla dig uppdaterad med våra handledning.

Relaterade artiklar

Back to top button