Hur man installerar & amp; Aktivera ExpressVPN på Google TV –

Konsumenter och stora företag använder VPN-tjänster för att säkerställa att deras onlineaktivitet är säker och privat. VPN låter dig låsa upp Geo-blockerat innehåll genom att ändra din plats och ökar också din säkerhet. Numera använder alla VPN för att skydda sin integritet och dölja sin webb- eller streaminghistorik. ExpressVPN är världens främsta och mest använda VPN och har stöd för många enheter, inklusive den nyligen lanserade Chromecast med Google TV.

ExpressVPN är en premium VPN-tjänst som finns i Newyork Times, BBC, Forbes, etc. Den har 24 × 7 kundsupport och 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti utan några frågor. ExpressVPN har över 160+ servrar i 90+ ​​länder utan begränsning av bandbredd.

Det finns tre prenumerationspaket tillgängliga i ExpressVPN.

  • Månadspaket – $ 12,95
  • Halvårspaket – 59,99 dollar
  • Årspaket – $ 99,99

Hur man installerar och aktiverar ExpressVPN på Google TV

1. Navigera till på startskärmen Appar och klicka sedan på Sök efter appar alternativ i det nedre fältet.

2. Gå in ExpressVPN i sökrutan och klicka på sökikonen.

3. Klicka på Installera på nästa skärm.

4. Appen laddas ner och installeras automatiskt. Efter installationen klickar du på Öppna meny.

5. Klicka på på huvudskärmen Logga in knapp.

6. Ange dina inloggningsuppgifter för ExpressVPN och välj Logga in meny. Om du inte har ett konto väljer du Nytt för ExpressVPN och skapa ett nytt konto.

7. Efter lyckad inloggning, klicka på OK knapp.

8. Klicka på i popup-fönstret OK för att skapa ett VPN-nätverk.

9. Som standard kommer den smarta platsen att ställas in på den närmaste snabbaste servern. Om du vill ändra land klickar du på knappen för smart plats och väljer önskad plats. Klicka slutligen på Kraft som visas i bilden nedan.

10. Appens användargränssnitt ändras till den gröna färgen och indikerar att VPN är ansluten.

Notera: Du kan ändra plats när som helst i appen genom att klicka på platsknappen, välja din favoritplats och slå på strömbrytaren.

Genom att följa ovanstående handledning kan du installera och använda ExpressVPN på din Google TV inom en minut. ExpressVPN är en av de snabbaste VPN: erna som har servrar i nästan alla länder. Om du vill strömma geografiskt blockerat innehåll på Google TV är ExpressVPN det bästa valet.

Följ vår Facebook och Twitter sidor för att läsa fler artiklar relaterade till Google TV.

Relaterade artiklar

Back to top button