Hur man gör en direkt eller Live på TikTok

TikToK är en av de mest populära applikationerna för tillfället. Appen låter oss se och skapa videor med olika effekter, redigeringsalternativ, ljud och mer. I TikTok kan vi också göra direkt, och om du har kommit så långt är det för att du inte vet hur det sänds live. Jag berättar kraven och hur du kan göra en Live.

Kvinnlig bodybuilding: 06/20/14 boldenone undecylenate min penis i en damkruka – från penis penis bodybuilding.

Live-alternativet på Tik Tok är inte tillgängligt för alla. Du måste uppfylla ett enda krav: har minst 1000 följare. Det finns inget specifikt trick för att nå den siffran, men eftersom det är en applikation med mycket interaktion, helt enkelt genom att ständigt ladda upp original och roliga videor kommer du att kunna nå den siffran.

UPPGRADERA: Tydligen är det inte nödvändigt att ha 1000 följare för TikTok för att aktivera det direkta alternativet för dig. En läsare kommenterar att appen aktiverade funktionen med mindre än den kommenterade siffran. Naturligtvis med en video som blev “viral” med många reproduktioner. Därför är det troligt att TikTok också aktiverar liveströmmarna på kontot när vissa av dessa videor har ett stort antal reproduktioner.

Om du uppfyller dessa krav kan du skapa en livevideo på ditt TikTok-konto. Det här är stegen du måste följa. Gå in i appen och klicka på knappen ‘+’ som visas i mitten. När du är i inspelningsalternativet klickar du på den högra knappen som säger ‘Live’, den är längst ner. Ge sedan ditt liv ett namn. Använd en kort titel. Inkludera inte olämpliga eller förbjudna ord, annars låter det dig inte starta Live.

Du kan också välja ett filter eller lägga till en “jämn” effekt. När du redan har valt en titel, klicka på “Live-sändning” och sändningen startar. Alla användare kommer att kunna gå med. Och om någon video visas i “For You” visas en “Live” -ikon. Användare som går med i liveshowen på TikTok kan skriva meddelanden till dig eller skicka presenter till dig.

Kai greene bodybuilding motivation – porimic5 sildenafil citrate strimling diet bodybuilding plan – bevisat på dig själv.

Kan du tjäna pengar på att göra direkt på TikTok?

Ja, det är möjligt att tjäna lite pengar med Live på TikTok. För detta måste du ha ett ganska stort samhälle, eftersom det är nödvändigt att kvalificera sig för “Diamond Program” eller “Present Program”. Det är inte appen som betalar dig för dina livesändningar, utan dina följare. Användare kan köpa mynt på det sociala nätverket. Det minsta antalet mynt som vi kan byta är 65, vilket motsvarar 1,09 euro. Maximalt är 6607 mynt, vilket är ungefär 110 euro.

De kan sedan byta ut dessa mynt mot virtuella gåvor som skickas under en direktsändning. Om du gör live kommer du att få dessa gåvor som diamanter. När du når 100 diamanter kan du byta dem mot dollar och få pengarna på ditt konto. Dollarvärdet på diamanter beror på landet. TikTok tillåter maximalt $ 1000 vinst per vecka.

Få mynt på TikTok

Om du vill köpa mynt på TikTok måste du gå till ditt konto, klicka på de tre punkterna som visas i det övre området och gå till alternativet som säger ‘Balans’. Klicka sedan på “Ladda om” och välj hur många mynt du vill ha. Fyll i en betalningsmetod och bekräfta åtgärden.

Relaterade artiklar

Back to top button