hur man gör det, hur lång tid det tar och potentiella problem –

Så här laddas 1:a generationens Apple Pencil

Den första generationens Apple Pencil har en Lightning-kontakt som ger dig två olika sätt att ladda din Apple Pencil. Först och främst kan du ladda den helt enkelt genom att ansluta din Apple Pencil till din iPad via Lightning-kontakten. Utseendet som ett resultat av att ansluta Apple Pencil till iPad genom Lightning-porten påminner oss om en klubba, och det är verkligen fantastiskt, men låt bara Apple Pencil vara ansluten i några minuter för att få den till 100 %, och du gör det inte behöver några tillbehör.

Det andra sättet att ladda din 1:a generationens Apple Pencil är genom den medföljande adaptern. Du behöver alltså bara koppla in adaptern i Lightning-kabeln som är strömförsörjd, och detta är Apple Pencil, så att du även kan ladda din 1:a generationens Apple Pencil.

Slutligen, om du vill veta vad batteriprocenten för din Apple Pencil är, behöver du bara hänvisa till din iPads batteriwidget medan Apple Pencil är ansluten till den.

Så här laddas 2:a generationens Apple Pencil

När det gäller 2:a generationens Apple Pencil har den ingen Lightning-port, så vi har bara ett sätt att ladda detta tillbehör. För att ladda din 2:a generationens Apple Pencil behöver du bara ansluta den till den magnetiska kontakten på toppen av din iPad, bredvid volymknapparna.

Om du vill kontrollera batteriprocenten för din 2:a generationens Apple Pencil kan du göra det på två olika sätt: För det första, genom att återansluta Apple Pencil till iPadens magnetiska kontakt, visas ett meddelande nästan omedelbart på iPad-skärmen. kan göra det via batteriwidget tillgänglig på iPadOS.

Hur lång tid tar det att ladda ner?

Verkligheten är att tiden du måste lämna för att ladda Apple Pencil är riktigt kort, även om du behöver den direkt kan du använda den under en viss tid med bara några sekunders laddning. Om batteriprocenten för din Apple Pencil är nära 0 %, eller till och med låg, och du vill ladda den till 100 %, måste du ladda detta tillbehör i en timme. Därefter håller enheten som regel i cirka 12 timmars kontinuerlig användning. Men om du upptäcker att din Apple Pencil inte har något batteri och du behöver använda den under denna tid, med bara 15-20 sekunders laddning, kommer du att ha ett batteri på 30 minuter, vilket säkert kommer att spara många Clueless-användare. som glömmer att ladda detta tillbehör och när de börjar använda det upptäcker de att det är värdelöst.

Vi rekommenderar att du låter den laddas på ett eller annat sätt under hela dagen, och givetvis när den inte används. Det är sant att i fallet med 2:a generationens Apple Pencil är det mycket lättare att automatiskt lämna den på den magnetiska sidan eftersom den, förutom att ladda den, också fungerar som ett sätt att “förvara” den bredvid iPad. När det gäller 1:a generationens Apple Pencil kan det vara lite krångligare, för antingen har du adaptern och Lightning-kabeln för att ansluta den hela tiden, eller så måste du koppla den till iPaden via Lightning-porten, men trots detta, ingen tvekan om att det är mycket bättre än att hitta en Apple Pencil laddad vid en tidpunkt då du behöver dess funktionalitet.

Har du problem med att ladda din Apple Pencil?

Rensa Lightning-porten

Om du har problem med att ladda din 1:a generationens Apple Pencil, se till att Lightning-porten på iPad och Lightning-kontakten på Apple Pencil är rena och att det inte finns något främmande ämne som blockerar anslutningen av båda.

Rengör iPads magnetiska kontakt

Om din 2:a generationens Apple Pencil inte laddas när du ansluter den till din iPad, rengör den kontakten noggrant och se till att det inte finns någon främmande agent som blockerar anslutningen mellan iPad och Apple Pencil.

Koppla bort och länka om Apple Pencil

Oavsett om det är 1:a generationens Apple Pencil eller 2:a generationens Apple Pencil, koppla ur tillbehöret och koppla in det igen efter några sekunder, om du fortfarande inte kan ladda din Apple Pencil, fortsätt läsa för att ta reda på den senaste lösningen vi erbjuder.

Kontakta Apples support

Om du, efter att ha följt råden vi föreslog ovan, fortfarande inte kan ladda din Apple Pencil, är det bäst att kontakta Apples tekniska support via Apple Support-appen för att hjälpa dig hitta en möjlig lösning på ditt problem.

Utvecklare: Apple

Relaterade artiklar

Back to top button