Hur man gör att ett foto alltid visas på Huawei med EMUI 11 –

En av de fantastiska nya funktionerna som ingår i de senaste versionerna av EMUI är att kunna använda Always On Display på kompatibla Huawei-telefoner. Detta gör att vi kan kontrollera tiden och aviseringarna med skärmen avstängd utan att förbruka mycket ström. Men med ankomsten EMUI 11 vi har också möjlighet att använda våra egna bilder för anpassning personliga alltid på displayen

Alltid på display låter telefoner med OLED-skärmar visa viktig information som tid, datum, batteriprocent och aviseringar även när skärmen är avstängd. AOD-funktionen finns i tidigare versioner av EMUI, och med EMUI 10 finns det en ny färgstark design som har förbättrat användarupplevelsen med nya stilar och alternativ. V EMUI 11 vi kan anpassa AOD med vår egen design och så här görs det.

Skapa din egen AOD i EMUI 11

Vad vi ska göra är att använda fotot från rullen på vår telefon som Always On Display-bilden, som om vi hade placerat det som bakgrund på hemskärmen eller låsskärmen. Självklart är processen helt annorlunda och du måste följa dessa steg

Till ändra bilden av din AOD du bör öppna panelen Inställningar och hitta alternativen Hemskärm och Bakgrund. Inuti hittar du alla menyer och funktioner som gör att du kan ändra utseendet på din telefon. Till ändra AOD-bild , välj ikonen Visa alltid på skärmen.

Här har du först och främst en strömbrytare som sätter på funktionen på din telefon. Aktivera den för att kunna anpassa den genom att klicka och sedan på Skärmstil.

Här hittar du olika Alltid On Display-modeller är redan fördefinierade, bilderna du kan använda, typen av text, etc. För att använda ett foto från din telefon klickar du bara på den första ikonen och klickar på skärmen som öppnas, väljer Ändra bild. Det kommer att öppna sig för dig Huawei fotowebbläsare och låter dig välja den bild du vill använda för att lägga till din AOD från olika album.

Välj bara det foto du vill ha och bekräfta ditt val genom att klicka på den V-formade “bocken” i det övre vänstra hörnet.

MED Alltid på displayen EMUI 11 stöder endast cirkulärt format, nu måste vi anpassa fotot till mallen som visas på skärmen för att anpassa det så mycket som möjligt. När du gör det kan du längst ner välja om du vill att din Huaweis alltid-på-skärm också ska visa datum och tid, eller batteriaviseringar och varningar.

När du har valt bilden och data som ska visas behöver du bara klicka på “Apply” och det är allt. När du stänger av mobiltelefonens skärm och trycker på skärmen visas den valda bilden överst tryck på AOD på din smartphone igen

Relaterade artiklar

Back to top button