Hur man framkallar bilder på iPhone –

Vad är alternativen?

Vanligtvis överför de flesta sina bilder till ett USB-minne och tar dem till en butik för att framkalla dem. I alla fall, det finns ett brett utbud av tjänster som gör att du kan visa bilder från bekvämligheten av hemmet, med endast din iPhone.

I det här inlägget kommer vi inte bara att gå igenom de olika alternativen för att skriva ut bilder tagna med din iPhone, utan vi kommer också att föreslå olika alternativ så att du kan välja den som kommer att övertyga dig om rätt utskrift. mest och framför allt den som bäst passar dina behov. Här är tre sätt att skriva ut iPhone-foton.

  • Genom fotoskrivare … Det finns många av dem och de är väldigt olika, vilket gör att du kan skriva ut dina foton när som helst och var som helst.
  • Genom applikationer som skickar hem dina bilder på nolltid.
  • webbplatser som erbjuder olika tjänster, bland vilka framkallning av fotografier sticker ut.

IPhone fotoframkallningsskrivare

Vi börjar med att diskutera det mest bekväma alternativet, för efter att du har en fotoskrivare tar det bara några sekunder att få ett foto. Dessa typer av enheter är verkligen intressanta eftersom du, på grund av deras lilla storlek, kan ta dem överallt och skapa fantastiska minnen att dela med andra. Här kommer vi att prata om några mycket intressanta alternativ.

Xiaomi TEJ4018GL – 300 bärbar fotoskrivare

Xiaomi impresora

Denna bärbara Xiaomi Meditationsskrivare det finns en app du behöver använda för utskrift av foton. Dessutom, som du kan föreställa dig, måste du också separat köpa det fotopapper som du vill ta bilder på. När du har allt klart behöver du bara välja de foton du vill ta på din iPhone och skriva ut dem.

Detta är utan tvekan en av de mest intressanta skrivarna sedan dess dess storlek är ganska liten så att du enkelt kan transportera den i en ryggsäck eller väska, och estetiken är väldigt enkel och minimalistisk. När det gäller priset, det ett av de billigaste alternativen vad du kan hitta.

instax 16640670

Instax

Instax är ett av de mest populära märkena inom denna fotoutskriftssektor och det är tydligt att produkten de erbjuder vittnar om varför den är en av riktmärkena i denna värld. För det första, det som sticker ut är stilen som ges till fotoskrivaren, retro design den finns i olika färger och det är utan tvekan väldigt roligt.

Storleken är också mycket liten, vilket uppmuntrar alla användare ta med dig den här fotoskrivaren överallt för att fysiskt kunna ta bilder på iPhone. Det har batteri och det finns också designmallar som gör dina bilder ännu mer original.

Kodak Mini 2 fotoskrivare

Kodak

I världen av fotografisk utveckling är ett av de mest kända företagen utan tvekan Kodak, och för att fortsätta stödja alla användare som vill ta sina bilder på det sätt som de traditionellt har gjort har de anslutit sig till utbudet av bärbara fotoskrivare. I det här fallet pratar vi om Kodak Mini 2, som bl.a. utmärker sig för sin lilla storlek

Denna skrivare kan vara ansluten via bluetooth till din iPhone och gör att du omedelbart kan skriva ut det eller de foton du vill ha med bara några små steg och på några minuter. Som vi sa, storleken gör det lätt att transportera, vilket gör att du kan skriva ut dina foton när som helst, var som helst.

HP Sprocket fotoskrivare

HP

Ett annat av de mest kända företagen, i det här fallet inom skrivarvärlden i allmänhet och teknik, är HP, och uppenbarligen har de också en riktigt intressant direktfotoskrivare som erbjuder fantastiskt värde för pengarna … Med den kan du skriva ut på självhäftande papper från vilken enhet som helst, oavsett om det är iOS eller Android.

Storlek, återigen, är en av de mest enastående sakerna med den här skrivaren, och den är så liten att du kan transportera den mycket enkelt. Dessutom, med det kan du också skriva ut dina foton från film , sociala nätverk själva eller till och med Google Foton.

Fotoapplikationer

Vi har lagt fotoskrivare åt sidan för att fokusera på appar som låter dig skriva ut foton från bekvämligheten av ditt hem. Du behöver bara se till att välja dem korrekt och använda någon av följande appar för att skicka hem dessa bilder. Det tar några minuter, och om några dagar har du dem klara.

FreePrints – Skriv ut foton

Gratis utskrifter

Detta är en applikation som är utformad för att överföra bilderna som är lagrade på din iPhone till dina händer. Dessutom har den olika kampanjer som gör att du kan få mer än 500 gratis bilder varje år … Den har riktigt låga priser och erbjuder ett brett utbud av storlekar så att du kan skriva ut ditt foto precis som du vill.

Med denna applikation är allt så enkelt du kan välj bilder praktiskt taget var du vill oavsett om det är kamerarulle, sociala nätverkssajter som Facebook eller Instagram, eller traditionella molntjänster. Du kommer att uppnå allt detta i några få steg, mycket intuitivt och lätt att följa.

CHEERZ – Fotoframkallning

Cheerz

Cheerz är en av de mest populära apparna och tjänsterna i allmänhet för att skriva ut bilder hemifrån med iPhone. så många positiva recensioner i App Store … Du kommer att kunna skapa Foto Album , personlig Magneter , foton , framkalla alla foton du vill utan att lämna enheten.

Kvaliteten på produkten är fantastisk, det är därför så många användare väljer denna app om och om igen för att skriva ut sina bilder eller ge dem liv i form av en kalender, magnet och andra alternativ som du har i samma applikation. Dess gränssnitt är väldigt intuitivt så du kommer inte ha några problem att slutföra uppgiften du vill slutföra.

LALALAB. – Fotoutskrift

LALALAB

Vi fortsätter att prata om applikationer som låter dig skriva ut alla foton du vill utan ansträngning. LALALAB är en av apparna som kommer att göra allt så enkelt som möjligt så att du kan njuta av dessa speciella bilder i fysiskt format, väcka minnen till liv

Det har mycket enkelt och intuitivt gränssnitt samt ett brett utbud av produkter där du kan välja den som bäst passar dina behov eller preferenser. En annan punkt som den här appen sticker ut för för honom är kvaliteten på materialen används för att uppfylla alla kundorder.

Hofmann – Fototryck

Hofmann

Ett annat av de mest prestigefyllda märkena i fotografivärlden är utan tvekan Hofmann, som också erbjuder användarna en fantastisk app med vilken du kan skriva ut alla foton du vill … Dessutom behöver du inte flytta från där du är, du behöver bara använda din iPhone för att göra detta, och om några dagar kommer dina bilder att framkallas hemma.

Men var försiktig, inte bara kommer du att kunna ta emot dina framkallade bilder, eftersom det även finns andra typer av produkter för dem, som t.ex. Album , Foto kalendrar , böcker eller andra typer av produkter som t.ex masker , självhäftande bilder eller ens kuddar … Och allt detta med ytbehandlingar och produkter av högsta kvalitet som de erbjuder till alla användare.

Webbplatser som lägger upp bilder

Vi är klara med applikationerna och nu går vi vidare till en serie webbsidor som låter dig göra ungefär samma sak som de tidigare beskrivna applikationerna. Det är tjänster som erbjuder ett brett utbud av alternativ, både vid framtagning av fotografier och vid tillverkning av högst originella produkter med specificerade fotografier.

Fotolåda

Fotolåda

Denna meditation en av de mest populära webbplatserna när det gäller att både framkalla fotografier och skapa originalprodukter relaterade till fotografi. Detta föreslår en mängd olika mönster , i olika format med olika design, så att du kan välja den eller den som passar dig bäst eller bäst passar dina behov.

Detta är dock inte den enda produkten som du kommer att kunna komma åt, det har de också personal , foton , Tillbehör original och spännande att hänga eller placera dina bilder, samt affischer, muggar, fodral, i ett ord, ett brett urval av varor som du kan beställa så att de inom några dagar kommer att vara hemma hos dig, redo för dekoration.

Cheerz

Cheerz

Om du inte övertygas av Cheerz-appen, eller om du inte gör det så bra med den, har du även en webbversion, eller snarare webbtjänsten Cheerz genom vilken du mycket enkelt kan beställa alla dina bilder från din iPhone. eller någon annan enhet på bara några sekunder.

Det har hon också ett brett utbud av fotorelaterade produkter som t.ex kalendrar, magneter, canvasfoton, fotolådor, olika tillbehör för att dekorera väggen med dina foton, pussel eller till och med helt anpassningsbara vykort eller vykort. Kort sagt, detta är en sida med vilken du kan ge ett fantastiskt liv åt alla bilder du tar på din iPhone.

ögonblicksbild

ögonblicksbild

Som ett resultat får vi ett av de varumärken eller företag som har ägnat oss åt fotografiutveckling i många år … Fotoprix är inte bara en onlinetjänst utan också har olika fysiska butiker i hela Spanien … Men genom sin hemsida kommer du att kunna göra nästan vad som helst du har att erbjuda, och självklart finns det möjlighet att avslöja alla bilder du har från din iPhone.

Den har högkvalitativt material så de garanterar att dina bilder tas via denna webbplats eftersom de också har olika produkter som kalendrar , Foto tidningar , Affischer eller täta … Dessutom ser de till att du inom några dagar kan ha hela din beställning hemma för att börja använda den.

Vilket alternativ har vi kvar?

Som alltid, när vi publicerar den här typen av inlägg, vill vi berätta för dig vilka alternativ som personligen övertygar oss mest. Uppenbarligen är detta en helt subjektiv åsikt, beroende på specifika behov och smak, så detta betyder inte att alternativen vi nämnde är bättre än resten av alternativen vi föreslog.

  • Bästa fotoskrivare: Kodak Mini 2 fotoskrivare
  • Bästa foto Utveckling Applikationer: CHEERZ.
  • Bästa sidan för utvecklande bilder: Photobox.

Relaterade artiklar

Back to top button