Hur man förbättrar ljudet eller ljudkvaliteten på Spotify Vilken är den bästa equalizern?

Om du älskar musik och vill veta hur man förbättrar Spotifys ljud- eller ljudkvalitet? och andra vill veta Vilken är den bästa concealern? Tja, vi kommer att förklara vad som är nödvändigt för att få dina låtar att låta ännu bättre när du använder det här programmet.

Det är viktigt för musikfans och allmänheten att ha ett lyssningsverktyg till hands för sina favoritartister. På grund av detta har Spotify kommit fram, en applikation som låter dig lyssna på vilken genre du vill. Förutom att ha en handfull verktyg som gjorde Spotify mycket mer än Apple Music.

Steg för att förbättra ljudkvaliteten

I början behöver du ha en öppen session på en av de kompatibla enheterna, vare sig det är på din dator eller smartphone. När vi har en ansökan öppen, vi kommer att se det i det övre högra hörnet, det finns en programkonfigurationsikon. Vi måste trycka på det för att öppna menyn.

Från denna meny kan vi göra alla typer av inställningar och justeringar. Men det som intresserar oss i just det här fallet är möjligheten att förbättra kvaliteten på ljudet som spelas upp i applikationen. Den här sektionen ligger långt under början och närmar sig nästan slutet av menyn.

Om vi ​​tittar när du kommer till kvalitetsavdelningen, kan vi visa flera menyer. Därför kan vi ändra dem alla, men du måste komma ihåg att ju bättre ljudkvalitet, desto mer data kommer den att spendera. Därför är det lämpligt att justera den till bästa kvalitet endast när vi är anslutna till ett WIFI-nätverk.

Förutom dataförbrukning ska du veta att du kan välja mellan låg, medel och hög kvalitet. Men för att kunna välja ljud av mycket hög kvalitet. Du måste ha en månatlig Spotify-prenumeration eftersom detta alternativ endast är tillgängligt i dessa speciella fall.

Vilken Spotify Concealer är bäst?

Equalizers är ett unikt sätt att lyssna på musik. Och eftersom Spotify har inkluderat det är användningen faktiskt sällsynt. Eftersom få människor vet hur man använder det korrekt, föredrar de att inte ens titta på det.

När det kommer till equalizers, om du vill välja den bästa, måste du vara tydlig med vilken typ av musik du gillar att lyssna på. För det finns många genrer och stilar, och alla har equalizers. Om du till exempel lyssnar på musik som har bra bas, som Blues eller Trap, och du vill ha den basförstärkningen, kan du välja kallas Bass Boost.

Ett annat exempel är elektronisk musik, som har mycket distinkta ljud från andra musikgenrer, så equalizern har ett genrespecifikt alternativ som förstärker vissa toner för att få dem att låta av bättre kvalitet. Och med detta få en bättre upplevelse.

Om du inte har mycket diskutrymme och ändå vill lyssna på musik med den bästa equalizern kan du alltid välja light- eller liteversionen av Spotify. Tack vare vilken du kan njuta av din musik en favorit utan att offra så mycket utrymme.

Hur använder man de tillgängliga concealers?

För att använda någon av concealers i appen måste du först aktivera det här alternativet. I samma inställningsmeny kan vi hitta ett equalizeralternativ. Vi hittar det i “ljudkvalitet”, därför måste du aktivera alternativet först.

bästa spotify equalizer för att förbättra ljudkvaliteten

Senare får vi se att vi får en lista över alla musikgenrer. Vid det här laget kan vi välja den vi vill ha och den kommer automatiskt att tillämpas på alla låtar vi kommer att lyssna på. Detta alternativ kan ändras så många gånger du vill genom att gå in i samma meny och markera en annan.

Å andra sidan, om du tittar på ett genreval, öppnas en graf med ljudvärdena för det valet. Om vi ​​vill kan vi leka med några av dessa frekvenser och anpassa dem efter eget tycke. Det går till beror på varje person och vilka ljud du vill betona. Oavsett om de är låga, höga eller medelstora.

Relaterade artiklar

Back to top button