Hur man fixar skadade och slitna telefonramar –

Mobiltelefonramar är ett av de element som lider mest över tid, de är ansvariga för att täcka skärmen och baksidan, och i många fall är det de som lider mest av stötar eller fall. Detta leder till det faktum att det är de som lider mest, även om det finns sätt i användarnas intresse fixa mobilramar utan att behöva vara expert.

Det enda vi behöver är att vara en liten mästare och framför allt att ägna tid åt det, för det finns ingen magisk lösning som kommer att uppnå det önskade resultatet på några sekunder. Av denna anledning är överdrag lösningen. Tillåt inte uppkomsten av repor och märken på enheters fodral , förlänger deras livslängd och bibehåller deras utseende över tid.

Vilka ramar är lättare att reparera?

Med tanke på att mobiltelefoner alltmer erbjuder oss fler och fler alternativ i sin design är det viktigt att känna igen material. De som är intresserade av att återställa utseendet på en mobiltelefon bör vara medvetna om det aluminiumlegering och keramiska ramar är lättast att reparera på grund av deras sammansättning. Plast, tvärtom, är nästan omöjliga, och detta kan bara fixas genom att ersätta.

Pastor för polering av mobila ramar

Lösningen för att återställa det bästa möjliga utseendet på mobiltelefonfodral är specialmaterial som gör att vi kan återställa det ursprungliga utseendet. I byggvaruhus samt på webbportaler som Amazon hittar vi polerpastor designade för såväl fönster- och dörrkarmar som till bilar, men som också är den perfekta lösningen för vår mobiltelefon.

Hur man använder på mobilen

För att dra nytta av denna fördel och uppnå önskat resultat måste vi följa några steg och visa viss noggrannhet om vi inte vill att mobiltelefonen ska få någon skada. Först och främst måste vi skydda laddarens ingångar samt högtalarna, för vilket vi rekommenderar att du fäster en bit tejp eller eltejp för att förhindra att något kommer in. Senare stänger vi av den för att rädda hälsan från otidiga beröringar på skärmen.

Vi kommer också att behöva en trasa eller en uppsättning pappersservetter. Vi ska lägga ut på dem Reparationspasta för mobil ram och vi börjar gnugga de områden på vilka det finns dessa märken, som förstör mobilens estetiska utseende. Vi måste fortsätta denna process i några minuter tills pastan fyller i märkena och gradvis får sitt bästa utseende.

Håller resultatet?

Man bör komma ihåg att pastan som döljer märkena inte är lika stabil som själva aluminiumet eller telefonens material, och i händelse av repor eller stötar, det blir lättare att komma tillbaka till hur det var … I alla fall, om vi byter till att använda den med ett genomskinligt fodral, kommer det inte att finnas något sätt att avgöra om telefonen tidigare har haft ett ramproblem.