Hur man fixar problem med Xiaomi och MIUI 12 teman och ikoner –

Misstag verkar omöjliga för företag, särskilt de som ständigt gör förändringar, vilket är fallet med Xiaomi. Kinesisk tillverkare möter nytt problem i Xiaomi och Redmi mobiltelefoner över hela världen, ett fel som vi kunde hitta om vi startade om mobiltelefonen. Många andra användare kanske inte märker det ännu, men förr eller senare kommer det att påverka dem – det är en tidsfråga.

När den dyker upp kommer den senaste uppdateringen av Xiaomi-startaren med en oväntad bugg som redan har börjat få folk att prata på sociala medier som Twitter och de mest populära forumen. Många användare kastar händerna på huvudet eftersom efter att ha stängt av och på sin Xiaomi, teman raderas och ikoner byts ut utan att göra något annorlunda än vad vi gjorde.

Xiaomi launcher laddar ner MIUI 12-teman

Med den senaste uppdateringen av den välkända Xiaomi-startaren började buggar dyka upp och hela vårt tema fixades. Först trodde användarna att det var ett problem med föremålet i fråga, men senare dök buggen upp i andra modeller och visade framförallt även förändringar i ikoner.

Denna meditation Xiaomi bugg det kan vara väldigt irriterande, det dyker upp först när du startar om din mobiltelefon, så vissa har redan märkt problemet och andra inte. Mobilcachen som genereras av startprogrammet kan spara ändringar, men när mobilen stängs av raderas de. Detta lämnade oss i en knepig situation med MIUI 12 och problemet är för närvarande okänt i tidigare versioner av systemet. Felet bör inte vara länge, det löses genom att uppdatera startprogrammet. Problemet har redan rapporterats till Xiaomi, men tills dess måste vi tänka på den enda möjliga lösningen.

Löser problemet så att teman och ikoner inte raderas

Som vi har gjort i andra fall kommer att undvika problemet bara vara att gå till versionen där allt fungerar bra och som Xiaomi ännu inte har gjort ett misstag med. Men vi måste också förhindra att mobiltelefonen uppdateras automatiskt, eller snarare, MIUI-systemapparna uppdaterar sig själva.

Inaktivera appuppdateringar i MIUI 12

  • Vi går in i Systeminställningar.
  • Vi pekar på Systemapplikationsuppdateringen.
  • Klicka på alternativhjulet.
  • I automatiska uppdateringar väljer du alternativet “Kan inte uppdatera”.

Installera startprogrammet utan problem

Efter att föregående steg har slutförts är det dags att återställa startprogrammet till den tidigare versionen som fungerade korrekt, där problem med Xiaomi-teman och ikoner existerar inte. Vi måste göra det från en mobiltelefon för att göra det lättare. Du behöver bara följa dessa steg:

  • Vi kommer åt följande länk med APK-filerna för Xiaomi-startaren.
  • Vi går ner till den första versionen av februari och väljer den.
  • Laddar ner till din mobil.
  • Sedan går vi in ​​i utforskaren, väljer och installerar.

Tack vare dessa steg kommer vår mobiltelefon att fortsätta fungera sömlöst, teman kommer inte att raderas och apparna kommer inte heller att ändra position. Efter några veckor kan vi återaktivera uppdateringarna genom att följa de första stegen vi lär dig och felet kommer att lösas.

Relaterade artiklar

Back to top button