Hur man fixar ljudproblem i Huawei-aviseringar –

Buggan som vissa Huawei-användare har stött på kan vara något speciellt för oss, men det kan få oss att ge många vändningar tills vi är klara med att fixa det, vi länkar till problem med ljudaviseringar i Huawei … En krasch som kan orsakas av en felaktig konfiguration, men som också kan föregås av ett EMUI-fel, vilket har hänt med vissa.

Lyckligtvis för alla är de inställningar vi kommer att överväga lösa ljudproblem med EMUI-meddelanden finns i alla de senaste versionerna av lagret, och vi kan upprepa stegen utan problem. Det är möjligt att vi inte får dem med den första rekommendationen, men om vi följer vart och ett av stegen hittar vi ett fel och en lösning.

Konstiga aviseringsinställningar på Huawei

Det första problemet vi rekommenderar att du uppmärksammar är relaterat till EMUI-inställningar i aviseringar eftersom dess design inte är särskilt vänlig och enkel och kan förvirra oss. För att komma åt dem behöver vi bara gå till Inställningar> Aviseringar och välja appen som orsakar oss problem.

I varje applikation hittar vi en serie meddelanden som är mycket förvirrande, och för att bli av med onödiga problem, varför de inte ringer samtalet, måste vi ange var och en av dem och aktivera dem alla. Fallet med problem med aviseringar på WhatsApp är också något speciellt som kan ta lite tid att undersöka.

Enkla ljudfel på Huawei

Ibland blir vi för komplicerade att försöka hitta en lösning på ett problem som är lätt att lösa. Detta kan hända i ljud, för helt enkelt genom att trycka på volymknapparna på mobiltelefonen, och sedan på snabbåtkomsten som visas ovan, kommer vi att slå på vibration eller tystnad på mobiltelefonen. Vi måste göra samma bearbetning för att aktivera ljudet igen.

Glöm inte Huaweis Stör ej-läge, som aktiveras från verktygsfältet Snabbåtkomst och låter dig endast ta emot meddelanden från de valda kontakterna. För att ställa in den, om vi inte kan hitta den tillgänglig, måste vi gå till Inställningar> Ljud> Stör ej.

Ljudproblem med vissa toner

Efter att ha uppgraderat till EMUI 10 och andra versioner dök ett fel upp i vissa Huawei-modeller som påverkar vissa systemljud i Huawei som verkar ha eliminerats. De kan också dyka upp på grund av att du har installerat en ljudapplikation eller till och med på grund av ett problem i systemet.

Lyckligtvis är denna uppgift lätt, vi behöver bara känna igen ett av de olika ljuden som används för aviseringar, till och med välja det vi anpassar. För att göra detta behöver vi bara gå till Inställningar> Ljud & Vibration> Meddelandeljud och ändra det till vår smak.

Se till att dina mobila högtalare fungerar

Om allt ovanstående inte hjälpte borde vi inte ha några problem med att utvärdera vilka andra tjänster, appar och aspekter av mobilljud är. Vi kan kontrollera det själva, och sedan se till att inte ljudbuggar i mobiltelefonen använder Huawei smart diagnostik.

För att komma åt den behöver du bara hitta supportappen på din mobiltelefon, komma åt den och trycka på knappen som pekar på den. Efter att ha utfört en rad åtgärder kommer systemet att avgöra var felet finns och föreslå en lösning eller hjälpa dig att besöka den tekniska supporttjänsten.

Relaterade artiklar

Back to top button