Hur man får Horizon Light-meddelanden på OnePlus 6T

oneplus horisontljus

Med tanke på dess “platta” natur, OnePlus 6T det ingår inte i smarttelefongruppen för vilka aviseringar har implementerats Horizon Light. De introducerades med OnePlus 7 Pro och har utformats för att betona dess böjda skärm, som kan användas för att markera ankomsten av nya meddelanden. Från och med då introducerades de också på följande OnePlus 7T Pro och 8 Pro, också utrustade med en liknande tillverkad panel. Närhelst ett meddelande kommer, sidorna Dual Edge på displayen blinkar för att fullgöra rollen som den nu försvunna meddelandedioden.

LÄS OCH:
OnePlus 8 Pro och OxygenOS 11: den första hands-on visar oss alla nyheter

Så här aktiverar du Horizon Light-meddelanden på OnePlus 6T

oneplus horisontljus

Även om OnePlus 6T inte har en böjd skärm, finns det de på nätet som har tänkt att skapa ett förfarande för att installera Horizon Light-aviseringar ändå. XDA-modder har skapat en Magisk-modul vilket gör att du kan aktivera dem, så du måste få rootbehörigheter för att fortsätta. Om du inte har dem ännu, uppmanar vi dig att konsultera vår speciella guide. När den här modulen har erhållits ersätter den SystemUI APK-filen som är integrerad som standard i OxygenOS med en modifierad. Vi påminner dig om att installationen av modulen måste göras via Magisk Manager (du hittar den i ovanstående guide).

När du är klar kommer mottagande av aviseringar att åtföljas av att blinka sidorna på skärmen 5 gånger. Nyttan är att färgen med vilken den kommer att blinka kommer att motsvara den på ikonen för appen från vilken meddelandet kommer, till exempel grön när det gäller WhatsApp eller blått för Facebook. Det finns dock inget användargränssnitt för att ändra dess parametrar, till skillnad från normalt stödda smartphones.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter. Föregående artikelOnePlus 8/8 Pro-uppdatering till OxygenOS 10.5.10 / 12Nästa artikelTelegram meddelar den officiella ankomsten av videosamtal

Relaterade artiklar

Back to top button