Hur man får det bästa spelsystemet 2021 –

Under 2021, med spridningen av coronaviruset, förbereder vi oss alla för att spendera mer tid hemma. Oavsett om du är en proffsspelare eller bara letar efter ett sätt att fördriva tiden, råder det ingen tvekan om att spel är det perfekta sättet att tillbringa dagen inomhus.

Om din kunskap om spelvärlden slog i taket när du slutade spela The Sims eller Minecraft som tonåring, kanske du tror att allt du behöver för att få ditt spelinrättat är ett bord, en bildskärm, kanske ett par hörlurar, en mus pad och stol, men det finns faktiskt massor av nya produkter på marknaden redo att ta din spelupplevelse till nästa nivå.

Kolla in dessa tips för de bästa produkterna du kan köpa för att förvandla ditt hemmakontor från en arbetsplats till ett spelarparadis.

Spelbord

Även om det inte är något fel på ditt vanliga datorbord, om du förbereder dig för en period av ganska seriöst spel, kommer du att vilja investera i ett dedikerat spelbord. Du kanske undrar: Vad är skillnaden mellan ett speldatorbord och alla andra bord du kan placera en bildskärm på? Medan kontorsbord är designade med praktiska i åtanke, handlar spelbord om hållbarhet och komfort. Ofta har spelbord plats för flera skärmar, vilket gör att du snabbt och bekvämt kan navigera mellan tangentbord. Möjligheten att snabbt växla uppmärksamhet mellan skärmar är det som ofta drar folk till hörnbord, som är L-formade och ger dig gott om utrymme att röra dig mellan bildskärmarna.

Om du ska mena allvar med spelandet kan det vara värt att köpa ett justerbart bord eller till och med ett ståbord. Att sitta långa stunder under dagen kan få allvarliga konsekvenser för din hållning och orsaka en del smärtsamma ryggproblem för dig. Oavsett hur ergonomisk din stol är, kommer du inte att kunna vinna när du står, så att justera bordshöjden kan hjälpa till att skydda din rygg, vilket gör att du kan stanna kvar i spelet längre. För att få tag på några av de bästa spelborden, gå hit.

Spelstolar

Beroende på vilken typ av spel du vill spela kanske du hittar en lågryggsstol perfekt för spel på ett system som är anslutet till din TV, eller en ergonomisk spelstol för ditt skrivbord. PC-spelstolar har hög rygg, tjocka vadderade säten och stödkuddar, vilket gör dem unika för spelare som ska sitta under långa perioder. En bra spelstol med justerbara armstöd och även mugghållare kan revolutionera din spelupplevelse.

Kabelhantering

Om du använder flera bildskärmar och tangentbord samtidigt behöver du en ganska seriös strömförsörjning. När kablar dras åt olika håll kan det vara svårt att hålla huvudet rakt, och som vilken spelare som helst kan hålla med om kan den trassliga härvan av kablar verkligen skada dig.

Så en av nyckelelementen som krävs för alla spelsystem är bra kabelhantering. Vissa spelbord kommer med resurser som flyttbara lådor och hyllor för att hjälpa dig att hålla dina kablar i schack, men om ditt skrivbord inte har dem kan du alltid göra det själv med buntband och genvägar så att du aldrig hade en osäkra position när du måste spela när det kommer till vilken kabel du ska koppla ur.

Hörlurar

Det finns många olika headset designade speciellt för spelare. Även om du kan använda dina vanliga hörlurar, kommer ett spelheadset att förbättra din övergripande spelupplevelse och ge dig mer komfort och funktionalitet. Många multiplayer-spel, inklusive e-sport, låter dig kommunicera med andra spelare via en mikrofon. År 2020, när vi är fysiskt avskurna från de människor vi normalt umgås med, är denna sociala aspekt av spel viktigare än någonsin. Skäm bort dig med ett spelheadset och njut sedan av lyx genom att köpa ett spelbord med integrerad hörlurskrok.

Speltillbehör

Nu när du har en fantastisk PC-skärm, ergonomisk stol och datorspelbord behöver du bara ta din spelanpassning till nästa nivå ett förstklassigt speltangentbord och spelmus. Dessa funktioner är designade för att klara av spelets starka inverkan på konventionella tangentbord och möss. Ett speltangentbord är särskilt viktigt eftersom det är en mindre enhet med ett begränsat antal tangenter, ergonomiskt placerat för att underlätta effektiva tangenttryckningar, eftersom inget är värre för spelaren än ett tangentbord som slutar svara mitt i stressen. spelet!

Blå glasögon

Vi har alla blivit varnade för farorna med att använda datorer under längre perioder, från huvudvärk och ansträngda ögon till sömnproblem. Spelare lider ofta av åkommor som är förknippade med långvarig exponering för blått ljus, vilket i sin tur försätter dem i underläge, tvingar dem att flytta bort från skärmen och hindrar dem från att flytta till nästa nivå i spelet. Lyckligtvis har blåljusglasögon blivit billigare de senaste åren och många onlineoptiker erbjuder billiga glasögon med eller utan receptbelagda linser. Att investera i ett par är ett smart drag som många spelare gör, och tro mig, dina ögon kommer att tacka dig!

Relaterade artiklar

Back to top button