Hur man enkelt översätter Instagram-kommentarer till mitt språk på mobilen

Instagram är en av de mest populära apparna nuförtiden och utan tvekan växer användningen mer och mer koppla samman människor över hela världen. På så sätt är det möjligt att matcha användare som inte har samma språk.

Detta är förmodligen ett problem för dig. För även om Instagramplattformen mer handlar om bilder och videor, ibland när de åtföljs av en beskrivning på ett annat språk, vet vi inte vad det står. Tur idag Instagram har sin egen översättning.

Översättning av kommentarer på Instagram

Vanligtvis har alla sociala nätverk en översättningsknapp, speciellt när en kommentar eller beskrivning läggs till i statusar eller publikationer. Men Instagram, I början hade den inte en sådan funktion.

Därför var denna lilla detalj en av dess främsta nackdelar. Eftersom nästan alla har det här sociala nätverket betyder det att användare från hela världen ansluter genom det.

Följaktligen var människor tvungna att ta till andra sätt att läsa en kommentar eller beskrivning på Instagram. Till exempel Google översättare. Denna process var lite tråkig och irriterande för konsumenterna eftersom det tar längre tid att gå in på en annan plattform, kopiera och klistra in.

I alla fall, nu är denna översättningsknapp ett faktumoch det är inte förvånande eftersom andra funktioner som att ladda ner meddelanden på ditt Instagram-konto är ett faktum. Därför finns översättning tillgänglig för både en smartphone med operativsystemet Android och operativsystemet iOS. Och det bästa är att processen är väldigt enkel och snabb.

Hur fungerar Instagram-översättaren?

Instagram är en mycket komplett applikation, lätt att använda och med ett dynamiskt gränssnitt, roligt och okomplicerat. Och att översätta kommentarer är inget undantag eftersom det är en av de enklaste och snabbaste processerna, till och med enklare än att publicera på Instagram.

Gå bara till den sociala nätverkssidan Instagram, titta på sidfoten på fotot eller videon och klicka sedan på En kommentar eller beskrivning av publikationen kommer att visas. Där i slutet har du ett alternativ som säger “Se översättningen”.

Så fort jag får det Klicka på detoch systemet kommer automatiskt att översätta texten. Om du vill gå tillbaka till den ursprungliga kommentaren klickar du bara «Visa original» som visas där “se översättning” tidigare hittades. När du trycker där kommer kommentaren att visas på originalspråket igen.

Å andra sidan är det viktigt att notera att den här funktionen bara översätts beroende på vilket språk du har lagt till i din applikation, det vill säga om din applikation är på engelska översätts kommentaren till det språket eftersom Instagram till skillnad från andra sociala nätverk inte inte tillåta att lägga till olika språk.

se originalpublikationen

Innebörden av Instagram översättningsknappen

Som nämnts i början av artikeln, även om den här appen är en av de mest populära och använda i världen, hade den inte ett översättningsalternativ först, i kommentarerna. Detta är en negativ och negativ aspekt för Instagram-användare.

Lyckligtvis meddelade appen med tiden att det här alternativet nu är officiellt. Vi lyckas vara mycket användbara för konsumenterna eftersom genom att skriva ett inlägg på ett annat språk utan att översätta det är det mycket möjligt att du vill radera kommentaren du gjorde på Instagram.

Dessutom bör det noteras att detta huvudsakligen är av stor betydelse när vi följer eller följs av människor från andra platser. Detta gör att vi kan vara mer uppkopplade och kommunicera med dem. På samma sätt när vi spårar offentliga personer.

Å andra sidan är det viktigt att notera att om du vill återställa och rensa Instagram-cache så kommer vi att berätta på den här sidan hur du gör det enkelt och snabbt.

Till sist hoppas vi att det här inlägget har hjälpt dig. Vi vill dock gärna höra från dig. Tycker du att översättningsknappen på Instagram är viktig?Känner du till någon annan metod för att översätta Instagram-kommentarer? Lämna oss dina svar i kommentarerna.

Relaterade artiklar

Back to top button