Hur man döljer IP-adressen när man skickar e-post –

Hur man döljer IP när man skickar e-post

När vi skickar e-post vår IP-adress kan ses. Det kan ge information till någon annan. Vi kan säga att vår IP-adress bifogas detta e-postmeddelande tillsammans med texten i meddelandet eller filerna som vi skickar.

En av de uppgifter som kan vara tillgängliga för tredje part när du surfar i nätverket är just IP-adress … Detta händer inte bara när du skickar ett e-postmeddelande, utan också när du går in på en webbsida eller när du använder en av de många tjänsterna som finns tillgängliga på nätverket. Vi hade lätt kunnat avslöja vår adress, och vid något tillfälle kan detta bli ett problem för vår säkerhet.

Hur döljer man IP:n när vi ska skicka ett e-postmeddelande? Som tur är har vi olika verktyg och tekniker som vi kan använda för detta ändamål. Inte bara för att skicka ett e-postmeddelande, utan också för att dölja vår riktiga adress från tredje part. Låt oss se vilka de mest intressanta alternativen vi har.

Använd ett VPN

Ett av de mest intressanta sätten att dölja IP-adressen när du skickar ett e-postmeddelande är att använda VPN … Den här typen av tjänster är mycket vanliga på webben. Den används av många användare på både stationära och mobila enheter. De tillåter oss att kryptera anslutningen när vi går in i gratis Wi-Fi-nätverk för att få tillgång till begränsade tjänster i ett specifikt land och även dölja IP-adressen.

På så sätt kan vi skicka e-postmeddelanden utan att behöva avslöja vår riktiga IP-adress. En adress kommer att visas som matchar VPN-tjänsten vi använder på vår dator. Tänk på att det finns både gratis och betalda alternativ. Vi råder dig att alltid använda ett program som är garanterat, erbjuder säkerhet och som inte utgör ett problem för vår säkerhet.

Det bör också noteras att VPN-tjänst tillåter oss att byta plats. I grund och botten är det som att vi är på en annan plats. Detta beror på att de flesta VPN-program har olika servrar som vi kan ansluta till, var och en i sitt eget land.

Använd en proxy

Ett alternativ är att använda bemyndigande … Användare kan ibland missta detta för ett VPN, eftersom vi kan säga att målet är detsamma i många fall. Det låter oss också dölja IP-adressen och ändra den verkliga platsen.

Återigen finner vi ett antal mycket breda variationer. Vi kan använda både gratis och betalda proxytjänster. Vi måste också välja rätt som passar våra behov bäst och därmed aldrig äventyra vår säkerhet. Vi kan också skicka ett e-postmeddelande utan att avslöja vår riktiga IP-adress.

Använd Tor som webbläsare

Det tredje alternativet är att använda Tor … I det här fallet döljer den också vår IP-adress, även om den gör det via flera sammankopplade servrar. Tor-webbläsaren ger integritet och säkerhet. Detta är ett av de många alternativ vi har till vårt förfogande och finns även för olika operativsystem.

webbläsare utan tvekan en viktig del för att surfa på nätet. Vi har många alternativ, men vi måste komma ihåg att inte alla kommer att behandla vår data på samma sätt. Genom att helt enkelt surfa på nätet kan vi stöta på problem som hotar vår säkerhet och integritet. Därför kan Tor-webbläsaren hjälpa oss med detta.

Kort sagt, det här är några parametrar som vi kan använda för att skicka e-post privat utan att avslöja vår riktiga IP-adress.

Skapa en engångsmail för mer integritet

Om vi ​​vill uppnå maximal sekretess när vi skickar ett e-postmeddelande är ett mycket intressant alternativ som vi kan överväga att skapa engångskonto … Det finns många alternativ på Internet som gör det möjligt för oss att utföra denna uppgift.

Engångsuppgiftens huvuduppgift E-postadress tillåter användare att skicka eller ta emot e-postmeddelanden utan att behöva använda sitt riktiga personliga konto. De har vanligtvis ett utgångsdatum och från det ögonblicket upphör de att existera.

Det är mycket intressant för dem att registrera sig på webbsidan och undvika att få skräppost i framtiden. Vi kan också använda det i kombination med någon av metoderna vi har förklarat ovan för att skicka ett helt anonymt e-postmeddelande utan vår IP-adress och inte vårt riktiga namn.

Relaterade artiklar

Back to top button