Hur man återställer nyligen raderade inlägg från Instagram –

Nyligen raderade meddelanden

Kanske inte alla, men för många av oss som använder Instagram med viss frekvens är det troligt att det någon gång hände oss att vi ger möjlighet att radera inlägget, och så fort vi trycker på raderingsknappen så Förlåt detta. “Nej!” vi skriker, men det är för sent.

Tja, den senaste innovationen som Instagram introducerade i sina appar för Ios och Android är designad specifikt för detta, för att undvika de ögonblicken och vissa andra problem som kan leda till att hela vårt flöde av publikationer på detta sociala nätverk avslutas.

Denna nyhet en ny flik som heter “Nyligen borttagen” och, som du förstår, är detta något liknande, om inte identiskt, med det som redan finns, och vi vet alla i andra mobilapplikationer, som fotogalleriet för vår smartphone eller molnlagringstjänster. Det är platsen där alla element du tar bort kommer att stanna och stanna i 30 dagar så du har möjlighet att återställa dem om du ångrar dig.

Dessa inlägg som du tar bort och går till denna nya flik är logiskt sett inte offentligt tillgängliga. Endast ägaren till profilen som de togs bort från kommer att kunna se dem under en ytterligare period tills de tas bort permanent. Så det finns inget att vara rädd för och du kan lämna dem tills de är helt borttagna om du inte är säker på om du bestämmer dig för att publicera den igen eller inte.

Om du av någon anledning vill att meddelanden ska raderas innan 30 dagar eller återställas, måste du bekräfta att du är kontoägaren med en ny autentiseringsprocess. Detta lägger till ytterligare säkerhet som kommer med ett annat verktyg som Instagram säger kommer att ha den här nya funktionen.

Hur man kommer åt nyligen raderad

Den nya mappen eller avsnittet som nyligen tagits bort aktiveras gradvis. För att gå till det, allt du behöver göra är att gå till Inställningar -> Konto -> Nyligen borttaget.

Efter att ha loggat in kommer du att se alla inlägg och till och med raderade berättelser. Naturligtvis sparas publikationer i 30 dagar innan de raderas permanent. Men berättelserna finns bara där i 24 timmar.

Skydd även mot inbrott

En annan funktion som den här nya funktionen också kommer att behöva introducera på Instagram är skydda användare från eventuella hacker … Inte för att det hindrar en angripare från att få tillgång till en angripares profil, aktivering av tvåstegsverifiering är utan tvekan det mest effektiva sättet att skydda dig själv, men det kan vara en livräddare innan ditt konto kan återställas.

Och faktum är att om de kunde komma åt din Instagram-profil och radera alla dina foton, skulle de stanna kvar i den nyligen raderade sektionen, och detta skulle ge en möjlighet att återställa dem så snart du återfår kontrollen över det. Det är sant att det ibland är svårt, och till och med företaget lyckas inte hitta en lösning för dessa fall, men om det gör det har du det där extra, vilket kan vara nyckeln till att behålla det du skulle kunna lägga så mycket arbete på för att skapa en profil i nätet.

Så nu vet du att med den här nya delen av den nyligen raderade Instagram vill erbjuda dig ytterligare skydd i alla aspekter för dina inlägg. Och du kan använda den för att omorganisera ditt flöde lite om du har frågor om vilket innehåll du ska behålla eller inte.

Relaterade artiklar

Back to top button