Hur man använder Nike Run Club på Apple Watch –

Apple Watch är en bärbar enhet tillverkad av Apple Inc. Den håller oss uppdaterade och meddelade om alla våra aktiviteter utan att titta på vår telefon. De fungerar bara med iPhones och gör funktioner som sms, ringa samtal, höra musik, etc. En av de fantastiska funktionerna i Apple Watch är hälsoövervakning. Det låter dig regelbundet övervaka dina dagliga ögonblick exakt och håller ett detaljerat dataspår om din hälsa. Nike Run Club är en sådan app för Apple Watch, som låter dig övervaka din hälsa.

Nike Run Club är en av de bästa träningsapparna som används för att hålla reda på all din löpning och träningsaktivitet. De liknar Apples standardhälsopapp men har några ytterligare funktioner som GPS -körningsspårning, ljudstyrd körning, veckovis, månadsvis eller anpassade distansutmaningar, troféer och märken för att fira och uppmuntra din prestation och många fler.

Hur man använder Nike Run Club på Apple Watch

Steg 1: Öppna App Store i din Apple -klocka.

Steg 2: Sök efter Nike Run Club -appen eller vrid på kronknappen för att välja bland utvalda appar.

Steg 3: Klicka på hämta -ikonen för att ladda ner och installera den på din klocka.

Steg 4: Nu kan du hålla koll på din hälsa och all din roamingaktivitet.

Anslut Nike Run Club App och Apples Health App

Du kan ansluta din Nike Run Club -app till Apple Health -appen för mer detaljerad hälsoövervakning. Det gör att du kan se aktiv energi, hjärtfrekvens, spåra löpning, promenader och träningspass som spåras av NRC i själva hälsoappen.

Steg 1: Efter nedladdning öppnar du Nike Run Club -appen i din iWatch.

Steg 2: Tryck på Granska till Tillåt och godkänna Nike Run Club -appen för att skicka data till appen Health.

Steg 3: Tryck på Gjort för att tillåta behörighet för båda apparna att ansluta till varandra.

Nu kommer alla dina Nike Run Club -data att delas och uppdateras med Apples hälsoprogram. Det ger dig detaljerad och exakt information om hälsoegenskaperna i din kropp.

Notera: Om du har köpt Apple Watch Nike behöver du inte ansluta dessa två appar. Enheten kommer med den förkonfigurerade appen Health och Nike Run Club.

Förutom Nike bör alla andra Apple-klockserier följa ovanstående steg för att ansluta Apple Watch och Nike Run Club.

Så här behöver du använda Nike run club -appen på iWatch och övervaka dina aktiviteter regelbundet. Dela vad du tycker om artikeln i kommentarsfältet nedan.

För fler uppdateringar, följ oss på Facebook och Twitter, förbli uppkopplad.

Relaterade artiklar

Back to top button