Hur man anpassar WhatsaApp-aviseringar för varje kontakt (exempel)

Idag får vi se hur man anpassar WhatsApp-aviseringar för varje kontakt. På så sätt kan du veta exakt när någon skriver till dig. Detta är verkligen väldigt intressant, särskilt för människor som inte vill slösa tid på att ständigt kontrollera aviseringar.

Det kan vara ganska tröttsamt att kolla telefonaviseringar på väldigt kort tid. Av denna anledning, inget bättre än ha personliga aviseringar för kontakter som verkligen betyder något och kunna styra WhatsApp-samtalsljuden.

På så sätt behöver vi inte vara så medvetna om enheten och om telefonen ringer enligt vår konfiguration kan vi bestämma om vi ska granska meddelandena eller lämna det till senare. Detta är ett bra sätt att spara mycket tid.

WhatsApp har många intressanta alternativ, från att ställa in ett applösenord till det enkla faktum att ha två WhatsApp-konton på min mobiltelefon. En av de mest använda apparna i världen måste uppenbarligen ha det ena eller andra ganska intressanta tricket.

Lite längre fram kommer vi att se en ganska detaljerad handledning där du snabbt lär dig anpassa WhatsApp-aviseringar för varje kontakt som du har på din enhet och därmed anpassa WhatsApp Messenger till din mobiltelefon.

Anpassa WhatsApp-aviseringar för varje kontakt

 • Det första vi ska göra är att öppna WhatsApp.
 • Nu måste du öppna kontaktkonversationen där du vill anpassa aviseringarna.
 • Sedan måste du trycka på de tre punkterna som visas i det övre högra hörnet.
 • En ny meny öppnas, här måste du välja “Visa kontakt”.
 • Väl i den personens profil måste du klicka på ett alternativ “Personliga aviseringar.”
 • Så fort vi går in i det här avsnittet måste vi aktivera alternativet “Meddelande. Anpassat “ detta kommer att ta upp resten av alternativen.

Vad du nu ska göra är att klicka på vart och ett av alternativen och konfigurera efter eget tycke, det är så enkelt att ändra aviseringsljudet i Android-appar. Vi kommer att kontrollera vad vart och ett av dessa alternativ är till för så att det inte råder någon tvekan om det.

Anpassade aviseringar för WhatsApp-kontakter

 • Notifikations ljud. I grund och botten är det ljudet som hörs varje gång du hör ett meddelande från den personen. Du kan ställa in det ljud du vill ha. Till och med ladda ner ringsignaler från appar som Zedge.

WhatsApp-applikation i smartphonemenyn

 • Vibration. Du kommer också att kunna bestämma intensiteten på vibrationen när du får ett meddelande från den här kontakten. Du har fyra alternativ: Standard, Kort, Lång, Ingen.
 • Popup-notifikation. I grund och botten, varje gång ett meddelande kommer, kommer en popup att visas, oavsett om telefonen är avstängd eller på, kan detta konfigureras.
 • Ljus. Här kan du välja färg på telefonens aviseringslampa. Så när du får ett meddelande från den personen lyser det i en annan färg.
 • Högprioriterade meddelanden. Du kommer att kunna se en del av meddelandetexten överst på skärmen.
 • Tona. Detta är för WhatsApp-samtal.
 • Vibration (anrop). Du kommer återigen att kunna konfigurera typen av telefonvibration när den här personen ringer dig.

För att inte bli tokig med aviseringar är det en bra idé att använda tonen och typen av vibration för kontakter som finns i vår familj, olika för alla våra vänner och olika för arbetsrelaterade frågor. Faktum är att du till och med kan ställa in WhatsApp-ljudet som meddelandeljud.

Så här kan du memorera ljud och vibrationsnivåer av grupper av människor som har ett möte per telefon. Det är ett smidigt sätt att få personliga kontakter, även om du självklart kan göra det hur du vill.

Tänk på detta om du fortfarande har frågor om hur man anpassar varje WhatsApp-kontakts aviseringarkan du lämna det lite längre i kommentarsfältet så hjälper vi dig mer än gärna med allt som behövs.

Relaterade artiklar

Back to top button