Hur man anpassar det med ett gränssnitt –

Android har i flera år dominerats av vertikal matning, ett alternativ som har blivit mycket populärt tack vare Google Discover. Men andra tillverkare integrerar sina egna kanaler, vilket är fallet med Samsung, som kombinerar oändliga möjligheter till Samsung Daily på vänster sida av startskärmen för att göra vårt liv enklare.

Denna kanal hos Samsung ökar kapaciteten hos mobiltelefonen, försöker spara oss mellansteg och därmed tid. Med en enkel gest får vi tillgång till den, så den konfigurerar automatiskt flera tjänster som den integrerar. Med den kan vi snabbt hoppa till kapitlet i vår favoritserie på Netflix, lyssna på podcasten vi har i hälften eller få de senaste nyheterna.

Samsung Daily, allt du behöver veta

Samsung veteraner kommer att hitta detta alternativ inbyggt i One UI bekant, tack vare omdesign av Bixby Home … Under dessa år finns också artificiell intelligens med avsikten att lägga det vi behöver på rätten och erbjuda oss det fräschaste med några snabba handgrepp.

Den här kanalen samlas in under vårt namn efter att vi lagt till ett Samsung-konto till vår smartphone och kommer åt vår plats för att även ge oss väderinformation. För att göra den mer användarvänlig och intressant är den också optimerad för att anpassa sig till mobiltelefonens mörka eller ljusa läge. V nyhetssektioner baseras på upday-appen, som låter dig hänga med i nyheterna som intresserar oss och förbättra resultaten som erbjuds över tid.

Hur man ställer in Samsung Daily

För att utföra alternativen som gör att vi kan ändra utseendet, liksom vad som visas i Samsung Varje dag på mobiltelefonen måste vi röra vid tre punkter i den övre högra delen. Detta kommer att leda oss till ett antal alternativ där vi först kommer att beröra korten.

Härifrån kan vi välja objekt som visas på vår dagliga skärm … Som du kan se är möjligheterna väldigt olika och Samsung introducerar hela tiden nya möjligheter. Det tillåter oss också att ordna om det, till exempel för att ha nyheter först och sedan multimediainnehåll.

Ett annat sätt att dölja innehåll från flödet är att trycka på den lilla ikonen på vart och ett av korten till höger, härifrån kan vi välja att inte dyka upp igen. I Samsung Daily-inställningarna har vi också tillgång till möjligheten att skapa en ikon mellan appar och använda den som om det bara vore en annan app.

Slutligen, om vi vill, kan vi också helt ta bort verktyget från smarttelefonen genom att klicka på alternativet “Avsluta prenumeration från Samsung Daily”, och den här funktionen kommer att tas bort från vår mobiltelefon.

Relaterade artiklar

Back to top button