Hur man ändrar språk eller region på iPhone och vad det innebär –

Vad kan ändra språket göra för dig?

Som vi nämnde är vissa av de tjänster eller appar du kan använda med Apple begränsade till specifika länder. Detta kan bero på olika regler i varje land, det vanligaste fallet är Apple News-appen. Det är inte aktiverat i alla länder, så det är inte tillgängligt på alla enheter för att se olika nyheter från dina favoritmedia.

Här kan du ange att när du byter region på mobiltelefonen kommer den att tolka att den är i ett annat land, och därför kommer alla funktioner som initialt var låsta att låsas upp. Detta är nyttan med att ändra regionen på iPhone. Även om för vissa mycket mer begränsade specifika funktioner används iPhones köpregion och till och med dess plats.

Fast det är bäst att alltid ha en plats där man bor just nu. På så sätt kommer du att kunna njuta av alla funktioner som är lämpliga för din region, och inte andras funktioner som inte passar dig. Som en praktisk fråga om Apple News vi diskuterade, kom ihåg att även om du kör det, kommer du inte att kunna komma åt nationella medier.

När det gäller att tala på språk beror det faktum att göra ändringar i slutet på bekvämligheten för var och en av användarna. Även om vi alltid väljer vårt föredragna språk i början, kan detta beslut inte ändras. Om du lär dig ett nytt språk som engelska, kanske du är intresserad av att ställa in det som standard så att du har ett större ordförråd eftersom du behöver utveckla denna typ av språk med din dagliga iPhone-användning.

Så du kan göra ändringar på din iPhone

Att ändra region och språk är en omedelbar process som kan utföras när som helst under iPhones liv så många gånger som du behöver. För att göra ändringar behöver du bara följa dessa steg:

  • Gå till iPhone-inställningar.
  • Gå in i avsnittet “Allmänt”.
  • Scrolla ner till Språk och region.
  • V Avsnitt “iPhone-språk” du kan välja mellan en mängd olika språk.
  • V I avsnittet “Region” kommer du välj det land där du vill konfigurera din enhet.

När du gör denna ändring kommer du att se en svart färg visas, där du inte kommer att kunna manipulera enheten. Det här tillståndet varar i några sekunder, och när du startar om det kommer det redan att vara med det språk eller den region du valde.

Relaterade artiklar

Back to top button