Hur man ändrar Kodis utseende

Om du aldrig har ändrat Kodi-gränssnittet, oroa dig inte, för det är enklare än du kan föreställa dig, eftersom just nu det finns många skinn att vi kan ansluta till den som Kodi erbjuder som standard. Dessutom kommer denna förändring i utseende inte att påverka driften av applikationen alls, eftersom vi kan lägga till tillägg, arkiv, källor eller vad vi nu behöver, precis som vi gjorde.

Hur man byter hud

För att uppnå ett annat utseende, det vill säga ändra den ursprungliga huden till en annan, behöver vi bara följa några enkla steg som vi kommer att visa dig.

  • Vi måste öppna upp Cody
  • När den öppnats är det dags att klicka vidare inställningar (kugghjulet som visas längst upp till vänster på skärmen).
  • Klicka nu på Gränssnitt alternativet och klicka sedan på i det nya fönstret som öppnas Skinn
  • Om vi ​​inte har några nedladdade filer så pratar vi om dem inom kort, vi kan klicka vidare Få mer … Nu kommer vi att ha flera, och vi kan välja den som vi gillar mest.
  • Då kommer han att fråga oss om vi vill stödja förändring som vi måste svara på Ja

Det här avsnittet innehåller de allra flesta skinn för Kodi, och vi kan installera det som passar oss bäst, men det kan hända att du vill installera det manuellt, en åtgärd som utförs genom att ladda ner arkiv beroende på huden vad du vill ha för framtiden:

  • Öppna Kodi och klicka inställningar
  • Nästa klickar vi på Kosttillskott , och då Installera från zip-fil … just nu väljer vi filen som vi laddade ner tidigare och fortsätter att installera den på vår Kodi.
  • Nu måste vi gå tillbaka till Gränssnitt sedan Skinn och välj den vi installerade från listan. Detta kommer att vara effektivt för Kodi.

Bästa skinn för Kodi

Sanningen är att det finns så många skinn för Kodi att vi trodde att det var bäst att välja de vi gillar mest så att du har ett bevis på dem och väljer de som verkar närmast dig och din smak.

Eon Tejo

Det här är ett av de snyggare skalen vi kan hitta, det enda problemet är att det är lite tungt och vissa lag kan bli lite skadade av att flytta runt det.

Arktisk marshmallow

Det är ett skal som liknar Xbox 360-gränssnittet. Det är väldigt flytande och perfekt om din Kodis huvudtema är filmer, eftersom den har några intressanta alternativ i detta avseende, som att kunna ordna dem i alfabetisk ordning eller se omslagsbilden och synopsis på omslag. när vi väljer en.

Apple TV

Det är tydligt vad syftet med denna hud är, eftersom dess namn säger oss allt. Ser ut som Apple TV, men på Kodi. Det är ganska lätt och kommer inte att vara svårt att arbeta med vilken enhet som helst. Det ser riktigt imponerande ut på TV.

Trevlig

Detta skal skiljer sig från de vi har sett genom att menyn slutar sträcka sig till insidan av skärmen för att flyttas till vänster om skärmen, och även vertikalt istället för horisontellt. Annars är det ett väldigt enkelt gränssnitt, nästan minimalistiskt i designen och utan mycket fanfar. Hans arbete är oklanderligt.

Embarium

Det är ett ganska okomplicerat gränssnitt där vi med ett ögonkast hittar information om alla mappar och vilka nya element som läggs till när de dyker upp, men utan att överbelasta designen när som helst. I det här fallet är flytbarheten bra, och det är inte svårt att förstå första gången, eftersom allt är placerat med mycket förnuft.

netto

Detta är ett läder med ett mycket professionellt utseende som visar att det är genomtänkt och förberett. Menyn är till höger vertikalt, men med ett komplext system för att klicka på lagret. Utöver det är det smidigt och vi har ett dynamiskt tapetsystem, vilket betyder att det ändrar bilderna, vilket är väldigt bra gjort.

kromaticitet

Detta är ett av de längsta spelande skinnen för Kodi. Om vi ​​har en 4K-TV bör detta vara vårt val eftersom den använder samma upplösning i hela gränssnittet, med bakgrundsbilder som aldrig går under dessa pixlar. Prestationen är bra, även om ditt lag bara har potential kan det bli för mycket för dig.

höjd

Designen är väldigt lik den som används av LG i sitt webOS-operativsystem, som den installerar på alla sina smarta TV-apparater. Men därifrån kommer vi att förstå att det fungerar riktigt bra och att det kan vara ett av de bästa skinnen för närvarande för Kodi. Vi har allt till hands, och det är väldigt intuitivt att använda, så vi behöver knappt vänja oss vid det.

Xperience 1080

Den har en horisontell aktivitetsfält, men den här gången sitter den högst upp och erbjuder en mycket elegant design och all information vid första anblicken som uppskattas. Det är också sant att det inte är särskilt imponerande, men det är inte syftet med denna Kodi-hud, snarare använder den enkelhet för att locka användaren.

Bärnsten

Kombinationen av det vertikala aktivitetsfältet med resten av de horisontella förhandsvisningarna är det som ger detta skal dess speciella charm. Allt är väldigt flytande, och högupplösta bakgrundsbilder, såväl som de mest beskrivande delarna som vädret eller favoriter, ger detta gränssnitt en speciell charm.

Som du har sett kan vi anpassa Kodi-gränssnittet med några riktigt snygga och praktiska skal. Nu vet du hur du gör.

Relaterade artiklar

Back to top button