Hur man aktiverar Widevine L1 på Pocophone F1 för att titta på Netflix i HD –

Vår mobiltelefon kan ha en stor skärm av hög kvalitet, men vi behöver Widevine L1-certifiering för att se visst innehåll i hög upplösning. Vi har pratat om detta certifieringssystem vid flera tillfällen för att kunna använda HD-streamingtjänster. I alla fall, inte alla Pocophone F1 har denna förmåga.

Pocophone F1 eller Poco F1 på andra marknader är en av de mest intressanta Xiaomi-terminalerna som lanserades 2018. Denna riktiga “flash drive killer” var vad många användare som fortfarande har den i sina händer och fungerar som den första dagen. Dessutom dess Snapdragon 845 garanterar utmärkt prestanda även i mitten av 2021. Men många användare har fortfarande problem med Widevine L1-certifieringen trots att vi står inför en terminal som är mer än kapabel att spela upp alla typer av innehåll i högupplösning.

För det är nödvändigt

Kom ihåg att detta certifikat krävs för att få åtkomst till visst DRM-innehåll. L1 Widevine-nivån tillåter innehåll som ska spelas på plattformar som Netflix och många andra. Om det inte finns någon sådan certifiering är de fortfarande synliga, men av SD-kvalitet. Som Pinikaweb rapporterar finns det fortfarande många Poco F1 utan Widevine L1. Widevine har tre säkerhetsnivåer, L1 och L3, som används av Android. Det beror på dem att innehållet på plattformar som Netflix kan ses i HD (Widevine L1) eller SD (Widevine L3) kvalitet.

Aktivera Widevine L1 på Pocophone F1

Tidigare krav

Pocophone F1 som såldes på vår marknad fick dock mycket beröm. uppdatering under en lång tid för att få detta certifikat. Men för många går detta obemärkt förbi, eftersom det måste aktiveras manuellt. För att göra detta måste vi uppdatera vår Pocophone F1 till den senaste versionen. Då måste vi se till att vi är anslutna till internet. Vi behöver även registrera fingeravtrycket på mobiltelefonen.

Certifikataktivering

När vi har de föregående stegen måste vi gå till Inställningar / Låsskärm och lösenord. Väl inne klicka på Widevine L1 och klicka på “Certifiera”. Terminalen kommer då att ha den certifiering som krävs för att kunna spela högupplöst innehåll på alla typer av videostreamingtjänster. Men om problemen kvarstår i appar som Netflix, rekommenderas det att rensa cacheminnet eller ta bort det. Sedan måste vi starta om enheten, installera om appen och försöka igen.

Källa> Min grupp

Relaterade artiklar

Back to top button