Hur man aktiverar webbplatsfärgning i Safari –

Apple har gjort många betydande förändringar till iPhone i iOS 15-uppdateringen. Den nya uppdateringen har utvecklat Facetime, Maps, Weather, Notification, Apple Wallet och många fler. Den försöker göra ytterligare ändringar i de kommande uppdateringarna. Safari är den främsta webbläsaren i iPhone, och den har utvecklats av Apple. Webbläsaren är tillgänglig på alla Apple-enheter som standard, som iPhone, iPad, Mac med mera. Den har en statusrad överst med visning av tid och batteriprocent. När du surfar på webbplatserna kommer statusfältet att visas i en annan färg. Det känns irriterande ibland, och Apple har skapat Website Tinting för att åtgärda det här problemet i iOS 15-uppdateringen. Låt oss se hur du aktiverar webbplatsfärgning i Safari i guiden nedan.

Hur man aktiverar webbplatsfärgning på Safari

Webbplatsfärgning avser att måla webbläsarens statusfält med färgerna på webbsidorna och webbplatserna. Det är en omdesignad funktion i iPhone, och den föregående var ‘Visa färg i flikraden.’ Denna uppdatering har förvandlat alternativet till Tillåt webbplatsfärgning. Du hittar alternativet i Inställningar under Safari. När du aktiverar webbplatsfärgning i Safari anpassar webbläsaren sig omedelbart till färgen på webbsidan.

(1). Lås upp din iPhone och leta efter inställningar.

(2). Tryck på inställningar för att öppna på iPhone.

(3). Rulla ned och välj Safari app.

(4). Flytta till Flikar avsnitt i Safari.

(5). Skjut på Tillåt webbplatsfärgning växlingsknapp.

Nu kan du se ändringarna i Safaris webbläsargränssnitt med avseende på webbplatsens färgmönster. Webbplatsens färgning kan inaktiveras när som helst genom att stänga av alternativet Tillåt webbplatsfärgning. Om du inte ser alternativet tillåt webbplatsfärgning, kontrollera din iPhone-version och uppdatera iOS.

Om du har några frågor och förslag för metoden ovan, nämn dem i kommentarsfältet nedan. Följ Techowns Facebook och Twitter sidor för att lära dig mer om teknikrelaterade saker.

Relaterade artiklar

Back to top button