Hur man aktiverar Visual Core-chippet på Pixel 2 och hur fan är snabbt! (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Hur man aktiverar Visual Core-chippet på Pixel 2 och hur fan är snabbt! (video)

Med den andra utvecklarförhandsvisningen av Android 8.1 är det äntligen möjligt att dra nytta av det första chipet som utvecklats av Google, Visual Core, som är dedikerat tillbildbehandlingsärskilt de i HDR+.

Den är dock inte aktiv som standard, och för att aktivera den måste du gå till utvecklaralternativ på din Pixel 2, rulla till felsökningsavsnittet och klicka HAL HDR + kamera. En varning för omstart av systemet visas, och i slutet kommer Visual Core att vara aktiv varje gång du behöver bearbeta en bild i HDR+.

Jämförelser håller redan på att bli galna på Reddit, och det är en av dessa som vi föreslår igen nedan som verkar belysa en tydlig lucka i prestanda tack vare Visual Core. Tänk på att det ännu inte är den slutgiltiga versionen, och att fler tester säkert kommer, men början ser bra ut, och framför allt kommer den även att finnas tillgänglig i tredjepartsappar.

Relaterade artiklar

Back to top button