Hur man aktiverar stationära prylar i Windows 10 –

Detta är fallet med till exempel Windows 7 eller Windows XP, system som var allmänt accepterade och använde vid den tiden, men som nu är färdiga. Med detta menar vi att de inte längre får officiellt stöd från Redmond. Detta innebär att de inte längre får funktionsuppdateringar eller säkerhetsfixar, vilket innebär alla risker.

Men de två nämnda är inte de enda versionerna Windows vad vi lämnat efter oss under de senaste decennierna. Vi kan också nämna en annan som inte var så framgångsrik, men bidrog med sitt sandkorn. Detta är till exempel fallet med Windows Vista, en version som från början inte hade den förväntade framgången. Men om Vista lämnade oss det som många fortfarande saknar, skrivbordswidgets

Vad är Windows Desktop Widgets eller Gadgets

Det här är programmeringselement som vi inte längre kan hitta i Windows 10, men många minns fortfarande. Som vi sa, de kom från Microsoft på det ovannämnda Windows Vista … För er som inte kommer ihåg dem kommer vi att berätta att vi här pratar om små applikationer som lades till i själva operativsystemet Redmond och som vi skulle kunna använda på skrivbordet. De förser oss med ett antal ytterligare verktyg till den information som denna del av systemet redan ger oss och som alltid har varit i sikte.

Således hade vi när som helst till vårt förfogande användbar information om information om vädret, tid för hela världen, kalendern , aktiemarknaden, etc. Faktum är att tack vare dessa små mjukvaror som vi diskuterade hade vi direkt enkla spel, en bildvisare eller andra verktyg.

Detta är vad som fortsatte med framgångsrika Windows 7, men med små skillnader från Vista. Även om dessa prylar fortfarande var tillgängliga, var de inte längre tillgängliga som standard. Faktiskt, från och med nu Windows 8 och Windows 10, de är inte längre tillgängliga inbyggt eller valfritt. Den främsta orsaken till försvinnandet var relaterad till säkerhetsproblem. Och detta är vad Microsoft vid den tiden trodde att dessa program kunde bli en tydlig härd för sårbarheter, och därmed deras fullständiga eliminering.

Hur man får tillbaka gadgets i Windows 10

Men dess försvinnande, både frivilligt och naturligt, betyder inte att dessa element som vi pratade om har försvunnit helt. Det betyder bara att vi måste använda andra metoder för att få in dem igen Windows 10 som vi visar dig nedan. Även om dessa små appar inte längre är tillgängliga som standard, kan de aktiveras manuellt via externa lösningar

Faktum är att det finns flera som vi för närvarande kan använda. Därför, för alla de som fortfarande saknar dessa widgets som vi pratade om, kommer vi att hjälpa dig.

Installera hela widgetpaketet med Gadgets Revived

Först och främst kommer vi att visa dig gratis programvara som gör att du kan returnera de prylar vi pratar om. Man kan faktiskt säga att han har mycket respekt för utseende och prestation. originalprylar vad vi hittade i Vista. Låt oss säga att för att få tillbaka dessa objekt på Windows 10, kan vi uppnå det från den här länken.

Sedan, när de är laddade, startar vi programmet på vanligt sätt och konfigurerar det så att till exempel dess gränssnitt är på spanska.

Tja, inom några sekunder, som vi nämnde tidigare, kommer vi att ha möjlighet att återaktivera dessa objekt i Windows 10. För att göra detta behöver vi bara högerklicka på skrivbordet och titta på snabbmenyn. Här kommer vi att se att den nya posten heter Prylar dyker upp så vi behöver bara välja det.

Vid denna tidpunkt öppnas programfönstret som sådant, vilket gör att vi kan lägga till de element av denna typ som vi behöver. Vi hittade ett stort antal av dem, uppdelade på flera sidor och tillhörande många kategorier flytta mellan dem.

Välj de widgetar du vill använda med Win7Gadgets

Som vi nyss såg, innehåller varianten vi just pratat om ett stort antal widgets På vår dator , de är alla tillgängliga i Windows 10. Men det är inte det enda alternativet vi har i detta avseende. Och vi har också möjlighet att ladda ner och installera bara de prylar som verkligen intresserar oss. Detta uppnår vi med hjälp av ett annat tredjepartsalternativ som vi pratat om tidigare, Win7Gadgets.

Du kan komma åt den från denna länk, där vi hittar ett stort antal artiklar av denna typ. Naturligtvis är de i det här fallet indelade i kategorier, så vi behöver bara välja den som intresserar oss för tillfället.

Väl i någon av dem hittar vi flera meningar av samma typ, men med olika konstruktioner och funktioner. Således kommer vi att ha möjlighet att välja den som intresserar oss mest i varje enskilt fall för nedladdning och installation

Använd Windows 10-widgets

Naturligtvis måste vi också ta hänsyn till att de senaste versionerna av Windows 10 också introducerade några av dessa element integrerade i systemet. Med tiden har deras antal gradvis ökat, och möjligen kommer det att vara så i framtiden. För den intresserade kommer vi att berätta att de finns inkluderade i spelpanel själva operativsystemet.

För att komma åt det behöver vi bara använda kortkommandot Win + G. Vid det här laget kommer spelpanelen som vi länkar till, och en av dess sektioner, kallad “Widget-menyn”, att dyka upp på skärmen.

Genom att klicka här kommer vi att se en lista över widgets som Windows 10 presenterar för oss i det här avsnittet så att vi kan se eller fästa de som intresserar oss. Här hittar vi dem relaterade till PC-prestanda realtid, ljud, grupper av spel osv.

Relaterade artiklar

Back to top button