Hur man aktiverar föräldrakontroll för Disney + Star –

Disney + Star Content Platform +18

Om du inte har läst vår artikel ännu, där vi förklarar i detalj allt som Disney + Star har att erbjuda , du har förmodligen ingen aning om vad det är. Du kan ta en titt på den här artikeln för alla detaljer, men i enkla termer kan du säga att Disney + Star är det nytt avsnitt av denna streamingtjänst som kommer att erbjuda kategoriserat barnförbjudet innehåll

Här är några av de mest kända titlarna som vi kan se i Star: Die Hard, Deadpool, Babes, Modern Family eller Familjekille bland många andra. Innehåll som du förmodligen inte vill att dina barn ska se med full frihet, eftersom det inte handlar om åldersanpassade filmer eller tv-program.

📣 Comunicado de Disney + a través de Stewie Griffin 📣 Disney + reforzará a partir de mañana su control parental 🔐 Para sabre más, entra en https://t.co/A1cAXTI1tl 👍 Falta solo 1 dag para que unlus #DisneyP n entretenimiento ⭐ https://t.co/ZPEgG4ETdS

För att ge viss kontroll över denna nya sektion har plattformen inkluderat föräldrakontrollsystem såväl som möjlighet att blockera kontakter för varje användare … Genom animation Stewie Griffin de Förklara att på det här sättet kan alla som använder Disney+ hemma njuta av åldersanpassat innehåll utan oro. Så med det sagt, låt oss ta en titt nedan hur dessa styrsystem är konfigurerade.

Hur man aktiverar föräldrakontroll och kontaktblockering på Disney + Star

När du loggar in på Disney + för första gången efter att Star anlänt till ditt land, kommer du att se en förhandsgranskningsskärm för att meddela att den är tillgänglig. Tryck på den om du vill få tillgång till hela Star-katalogen , behöver du bara följa dessa steg:

  • Klicka på Fortsätt på välkomstskärmen och klicka sedan på “Få tillgång till hela katalogen”
  • Du kommer nu att bli ombedd att ange ditt användarlösenord (det du använder för att komma åt den här tjänsten) för att fortsätta.
  • När det här sista steget är slutfört har du tillgång till hela katalogen över stjärnor. Här kan du också skapa pin för att kontrollera andra användares åtkomst till din profil. Detta kommer att vara en enkel 4-siffrig numerisk kod. Efter installationen, klicka “Installera stift”
  • Efter att lösenordet har skrivits in, och som sista punkt, kommer tjänsten att ge oss möjlighet att ger full tillgång till andra användare vårt konto. Observera att alla användare du väljer i det här fönstret kommer att ha full tillgång till Star +18-innehåll, även om vi kommer att kunna ändra denna nivå senare i Disney +-inställningarna.

Men, som vi nämnde tidigare, kommer vi att ha möjlighet att ställa in en säkerhetsnivå för innehåll som visas för specifika användare av vårt Disney +-konto.

I detta fall föräldrakontroll Tjänsten som erbjuds går utöver det enkla allt-eller-inget. Mer detaljerat kan vi dividera denna gräns med åldersintervallet. upp till 9 år gammal under 16 år eller, vid full tillgång, 18 över år … Beroende på vilket betyg vi väljer kommer serierna och filmerna som kommer att visas i dessa profiler i förhållande till Star att skilja sig åt. Att inte glömma kontona kategoriserade barn där vi inte kommer att se ett spår av denna nya funktion eller ens andra typer av innehåll från den allmänna Disney +-katalogen.

I händelse av att vi inte sätter en nivå kommer Disney + att acceptera 14+ år begränsat innehåll som standard för nya profiler. Men om vi vill anpassa den här aspekten efter vår smak (ja, vi måste göra det i stationär version eller mobil ), behöver vi bara följa dessa steg:

  • Åtkomst till huvudskärmen i profilvyn.
  • Vänligen välj “Redigera profiler” alternativ. Detta gör att du kan se var och en av blyertsprofilerna till höger om den.
  • Klicka på profilen där du vill ställa in nya föräldrakontroller eller kontaktblockering.
  • Här behöver du bara komma åt motsvarande alternativ du vill konfigurera och placera motsvarande värden.

Så enkelt är det ställ in nya föräldrakontroller och säkerhet under Disney + profilikon. Från och med nu, beroende på åldersgränsen, kommer nytt innehåll som kommer till Star att visas på olika sätt i var och en av våra kontoavatarer. Du kan vara säker på att ditt barn inte kommer att se tv-program eller filmer som inte är lämpliga för deras ålder.

Och om du vill ändra några profillås eller lösenord behöver du bara komma åt konfigurationen för var och en igen för att ändra den.

Relaterade artiklar

Back to top button