Hur kraftfullt är ljud från ZenFone 5 2018! Här jämförs den med Pixel 2 XL och Galaxy S8

Note: We hope you enjoy reading this article: Hur kraftfullt är ljud från ZenFone 5 2018! Här jämförs den med Pixel 2 XL och Galaxy S8

Som nämnts i den officiella artikeln har ASUS ägnat särskild uppmärksamhet åt ljudsektorn i sin nya ZenFone 5 2018. Headsetkapseln ansluter sig till den nedre högtalaren och ger smarttelefonen en mer än diskret volym och ett ljud som inte förvränger, inte bara funktioner för en mobil enhet.

Det måste sägas öronkapseln den kommer inte att ha samma kraft som den dedikerade nedre högtalaren, och därför för ett mer uppmärksamt öra och under granskningen kanske du märker en möjlig obalans i stereoljudet. I vår video som du hittar nedan kanske det inte är lätt att gissa den övergripande ljudkvaliteten för ASUS ZenFone 5 2018men vi försäkrar dig att live gör ett smutsigt intryck.

Det bör också beaktas att smarttelefonen, vilande på en yta platt, producerar den verkligen lägre ljudkvalitet. Det är dock fortfarande möjligt att uppskatta en ljudkvalitet som säkerligen är bättre än Galaxy S8, som bara har en högtalare.

Hålls i handen är ljudkvaliteten mycket bättre.

Relaterade artiklar

Back to top button