Hur kan jag avsluta prenumerationen på ONO Vodafone online?

Ett av de svåraste besluten är att avsluta prenumerationen service vi kontrakterade till exempel Movistar, Yoigo och Orange. Från det ögonblick då operatören informeras om att du vill frånträda kontraktet du har köpt, kommer han att göra allt för att du ska stanna så länge som möjligt med företag.

Som användare har du möjlighet att skapa ett e-postkonto i ONO Vodafone, men du kan också avsluta prenumerationen ONO VodafoneDu kan göra detta oavsett vilken kurs du har. Du har dock två alternativ bland vilka du kan utföra en överföring till en annan operatör. I det här fallet kommer du att kunna behålla ett mobilnummer, precis som ett fast telefonnummer, nu är det bara operatören du tillhör som ändras.

För att göra detta är allt väldigt enkelt, och du behöver bara kommunicera med operatör och förklara deras skäl, kontakta det andra företaget personligen och hjälpa dig genom hela processen.

Ett annat alternativ som du behöver för att avsluta prenumerationen från ONO Vodafone är att göra det utan att ha för avsikt att behålla telefonnumret som du har tilldelats. För denna procedur behöver endast linjeägaren vara närvarande och ringa detta samtal 22123 från Vodafone.

När ONO Vodafone avbokningsprocessen är klar kommer alla tjänster som du har köpt med flygbolaget att avaktiveras och all din data kommer att gå förlorad med den.

Vad är den totala kostnaden för att avsluta prenumerationen på ONO Vodafone?

När du behandlar en kontouppsägning i ONO Vodafone är det inte nödvändigt för dig att göra något ytterligare belopp för Procedur. Observera dock att genom att köpa dessa tjänster får du ett engagemang för hållbarhet.

På Vodafones hemsida kan du hitta två typer av hållbarhet, varav en finns ansluten till att utvärdera och en annan som är relaterad till operatören själv.

Med persistensfaktorn förbinder du dig att inte ändra priset på din tjänst under en viss tidsperiod, vilket vanligtvis bestäms av Vodafone.

Om denna hållbarhetstid inte följs på ett korrekt sätt har företaget rätt att kräva betalning, vilket kommer att återspeglas i form av en vite som blir det totala beloppet för de återstående månaderna som ska utföras.

Om du däremot har en avgift på ONO mobil, de enda priserna du behöver avboka är de för röda priser.

Som du kan se kommer längden på din vistelse att bero på de priser du anger, men det är möjligt att priset är relaterat till ett specifikt erbjudande.

vodafone red gate

Vad kan du göra efter att ha sagt upp ONO Vodafone?

Om du redan är säker på att du kan avregistrera dig från ONO Vodafone utan att betala någon straffavgift, måste du komma ihåg att du måste tillhandahålla all utrustning som har installerats i ditt hem.

För att se till att processen är avslutad har du 30 dagar från den dag då proceduren påbörjas. Du behöver lämna tillbaka företagets router och set-top box under denna tid, annars debiteras du 80 € via router i 120 € via dekodern.

20 dagar efter ditt utträde från företaget får du ett meddelande där du får filen returkod samt ett antal alternativ med vilka du kan göra nämnda leverans. Om du tvärtom inte får detta meddelande betyder det att du inte har någon skyldighet att lämna tillbaka någon utrustning och därför kommer du inte att debiteras någon påföljd.

På samma sätt, under de leveransalternativ som företaget erbjuder, är det möjligt att få ditt paket skickat med post där du kan lämna enheterna med alla tillbehör du fått.

Relaterade artiklar

Back to top button