Hur Huaweis kamera ändras från EMUI 11 mot EMUI 10 –

Oavsett megapixlar eller antalet sensorer som vår Huawei-smarttelefon har, har efterföljande versioner av EMUI alltid lagt till förbättringar av kameraapplikationen, som i allmänhet, med några få undantag, är gemensamma för alla modeller. Med tillkomsten av EMUI 11, det finns intressanta nyheter Också lades till där kameran är huvudpersonen.

Ibland kan små förändringar göra skillnad för att ge en bättre användarupplevelse. Huawei-communityt har tillhandahållit förbättringar i flera år, ofta slutade i slutversioner av viktiga aspekter som EMUI-kameraappen. Vi ska ta en titt på de mest enastående att den nya versionen integreras med de tidigare, vilket många användare kommer att hitta när de äntligen uppgraderar till EMUI 11.

Kameraförbättringar EMUI 11

Ändra RAW-parameter

En av ändringarna har att göra med hur man sparar bildfiler i ett professionellt format. Tidigare fanns det en RAW-växling bredvid JPG-L-alternativet i Pro viewer. Dessa inställningar låter dig ta bilder i dessa format, som RAW, JPG-L och vanlig JPG. Nu växlar för dessa parametrar har kombinerats och de visas som Jpg växla som har alla tre inbyggda parametrar. Således förenklas urvalet i ett fält.

Exponeringsikon och fokusram

Nu när du spelar in video, exponeringsikonen och fokusramen finns kvar i sökaren om vi trycker på fokusikonen före eller under videoinspelning. Detta för att hjälpa till att se och justera denna parameter i realtid när vi spelar in video.

Växla lägen

Nu kan du växla mellan olika kameralägen glida fingret längs sidorna av skärmen när vi byter skärm på skrivbordet

Skanna dokument

Även om den här funktionen inte direkt påverkar kameraappen, används den faktiskt. Precis som med EMUI 11 har Notepad förbättrats med inbyggd dokumentskanning. Så när du klickar på funktionen , öppnas kamerans sökare Att göra ett foto.

Ta bort metadata från foton

När vi tar ett foto innehåller bilden viss information om vilken enhet den togs med, datum och tid eller till och med plats på bilden. I EMUI 11 kan du radera denna information när du lägger upp ett foto med två nya alternativ som låter dig ta bort fotots geolokaliseringsinformation och terminalspecifika data.

Relaterade artiklar

Back to top button