Hur fixar jag Epic Games inloggningsfel?

Om du står inför ett fel på Epic Games-inloggningen kommer vi att dela hur du åtgärdar det i den här guiden.

Episka spelDet tjänar spelare som en stor distributionsplattform för spel som konkurrerar med tjänster som Steam och GOG. Som ett resultat bör det inte komma som någon överraskning att ägare har skapat sin egen klient, kallad Epic Games Launcher. Epic Games Launcher låter dig köpa, ladda ner spel och interagera med andra användare. Du kan också hantera din spelsamling på plattformen och följa de senaste nyheterna från Epic Store. Att logga in med ett konto och lösenord säkrar din information. Vissa användare stöter dock på felet att inloggningen misslyckades.

Lösning: Epic Games-inloggningen misslyckades

Felet du stötte på kan bero på flera orsaker.

Om ditt Epic Games-konto inte kan hittas kan du ha angett din kontoinformation felaktigt. Ditt konto kan ha blivit hackat. Om du använder Google eller Facebook för att logga in, kontrollera din nätverksanslutning och inloggningsinformation. Många användare rapporterar att de är låsta i offlineläge eftersom de inte kan ansluta till Epic Games. Det bör noteras att detta definitivt beror på serverproblem.

Lösning: Epic Games-inloggningen misslyckades

Lösning: Epic Games-inloggningen misslyckades

Om du upplever det här problemet, här är några lösningar som kan fixa det åt dig.

Kontrollera Epic Games-servrar

Episka spel statussida Kontrollera om det finns problem med någon av tjänsterna. Om du har problem med någon av dem, vänta tills de är lösta.

Epic Games-servrar i ditt område kan vara otillgängliga. Det betyder inte att de inte kan användas över hela världen. Du kan kontrollera om problemet kvarstår genom att använda en VPN-tjänst som PIA.

Lösning: Epic Games-inloggningen misslyckades

Se till att din kontoinformation är korrekt

Epic Games LauncherGå till “Introduktion”.Episka spel“Logga in med i. Sedan”Glömt ditt lösenordKlicka på länken “. Klicka sedan på “E-postadressAnge e-postadressen som är kopplad till ditt konto i avsnittet “.”Skicka ett emailKlicka på ” Följ instruktionerna i e-postmeddelandet för att återställa ditt lösenord.

Om du inte kan logga in på ditt Epic Games-konto kan du ha glömt ditt lösenord eller dina uppgifter har ändrats. Du kan se att så är fallet om du ser följande felmeddelande:

Ledsen, användaruppgifterna du använde är ogiltiga

Lösning: Epic Games-inloggningen misslyckades

Om du inte har använt ditt Epic Games-konto på ett tag kan du ha glömt din inloggningsinformation. Ett dataintrång som leder till att ditt konto äventyras kan också vara en möjlighet. I vilket fall som helst, om du har tillgång till e-postadressen du använde för att skapa kontot, kan du snabbt återställa ditt lösenord. Om du nyligen har återställt eller ändrat ditt lösenord kan det ta lite tid innan ändringarna träder i kraft. Därför rekommenderar vi att du väntar lite längre innan du försöker logga in igen.

Se till att du inte är inloggad på en annan dator

Kontrollera om du är inloggad på en annan dator/enhet med ditt Epic Games-konto. Om du är inloggad på en annan dator eller enhet, logga ut och försök igen.

Ta bort webbcachen för Epic Games Launcher

Först Epic Games Launcher. Tryck på Windows-tangenten + R, skriv sedan %localappdata% och tryck på Enter. Navigera till mappen Epic Games Launcher. Gå sedan till mappen Sparade. Högerklicka sedan på webbcachemappen och välj Ta bort. Ta bort alla mappar med namnet webcache 4147. Starta sedan om din enhet.

Lösning: Epic Games-inloggningen misslyckades

Reparera Epic Games Launcher-appen

Tryck på Windows-tangenten + R-tangenterna samtidigt. Skriv appwiz.cpl i sökningen. Välj Epic Games Launcher. Välj Reparera från snabbmenyn. Följ instruktionerna. Starta sedan om enheten.

Vi hoppas att du gillar vår guide till Epic Games inloggningsfel. om du gillar det, Platsöverskridande stöd för Epic Games Store och Steam har äntligen kommit Du kanske också vill ta en titt på vår artikel.

Relaterade artiklar

Back to top button