Hur får man Destiny 2 Austringer?

Du kan lära dig hur du skaffar Destiny 2 Austringer i det här innehållet. Med nyheter från säsong 17 letar veteraner efter Destiny 2 Austringer för att öka sitt spel. AustringerDet introducerades under Season of Opulence och är ett tungt slagande primärt vapen i Crucible. Det är ganska lätt att slipa med den uppgraderade Chalice of Opulence, så vi har satt ihop en guide om hur man skaffar Destiny 2 Austringer.

Austringern är ett av de tillgängliga vapnen från Menageriet som kan kombineras med Beloved för att skapa en kraftfull PVP-utrustning. Med ett 140-round klipp är det inte den snabbaste pistolen som finns, men med exakta skott förtjänar den att finnas i ditt primära vapenlager för PVP.

Hur får man Austringer Destiny 2?

För att göra detta måste du göra 3 saker:

Uppgradera Chalice of Opulence till runkompatibilitet II så att du kan få gröna runor. Sök efter Rune of Desire. Efter att ha placerat Rune of Desire i topppositionen, placera en röd runa i springan till vänster. Kör menageriet och öppna kistan. För att få chalicen måste du slutföra inbjudningsuppdraget. Du behöver imperier för att uppgradera chalicen. Dessa kan erhållas genom att föda upp Menagerie-löpningar eller genom att skaffa Barge of Nessus-kistor som kostar 5 000 glöd varje gång. Rune Compatibility II finns i det nedre vänstra hörnet av skärmen och kan uppgraderas med dina imperier. När du har uppgraderat, om du inte har runorna, måste du hitta runor. För att få runor besöker du Werner på pråmen och äter Rune Finder innan du deltar i ett event. Detta hjälper dig att hitta nya runor. Några Gambit- och PVP-spel ger dig alla runor du behöver. Du kan också få runor genom att öppna kistor i Nessus, vilket är det dyraste sättet att få runor. Ett förslag, du kan göra aktiviteter som du tycker om för att släppa runor. Efter att ha skapat en grön runa och en röd runa, placera dem i rätt ordning. Det gröna krönet är till vänster och den röda runan till höger.

Hur får man Destiny 2 Austringer?

Menageriets sista steg. En blind matchmaking-aktivitet för sex spelare som du kan delta i med dina bästa DPS-vapen. Med dina bästa DPS-vapen i handen går du igenom varje steg i Menageriet. För chefer, välj Izanagi’s Burden for DPS och Recluse för fiender med låg hälsa. Besegra den ultimata chefen för att få en helt ny Austringer. När du har fått det här vapnet, gå till PVP och börja lossa det och gör Calus stolt.

Destiny 2 Austringer låter dig skjuta 140 skott per minut och har 11 skott i magasinet. Han har 84 effektbasstatistik, vilket betyder att han kommer att slå vakterna hårt i PvP-läge. Denna pistol har ett basområde på 51, så om du kan få räckviddsfördelar eller en pipa för det, hjälper det. Den har också 64-stabilitet, så den vinglar inte mycket i handen.

Allt har tänkts på, från Opening Shot till Rampage, Avståndsmätare, Outlaw, Triple Tap och mer. Även om Rampage och Outlaw är utmärkta, är det föredragna valet i det här spelet Rangefinder eller Outlaw.

Vi har kommit till slutet av vår Destiny 2 Austringer-guide. om du vill Skaffa Blight Ranger-hjälmen i Destiny 2 Du kan också kolla in vår guide.

Relaterade artiklar

Back to top button