hur får du det –

Resebyråer har drabbats hårdast av pandemin. Allt som rör internationell mobilitet är förlamat, men lyckligtvis finns det mekanismer som gör att du kan resa säkert och säkert i år. V COVID-pass låter dig resa om vi gör PCR 72 timmar innan, antigentest 48 timmar innan om vi är vaccinerade eller om vi har en sjukdom.

10% rabatt efter bokning på bokning

Av denna anledning kör resebyråer och bokningssajter för boende online många kampanjer för att uppmuntra till resor, och om du inte har bokat ännu är det nu den perfekta tiden att göra det. Det var därför Booking lanserades 10% rabatt på resor där de återbetalar upp till € 200 vi kan använda i framtida resor

Bokning Återgå till resa Kampanjen är tillgänglig för alla användare som har gjort en bokning via mobilappen Booking. Innan du bokar måste du ange föregående länk eller klicka på erbjudandedelen på startsidan när du öppnar appen och aktiverar kampanjen. Efter att vi har aktiverat kampanjen måste vi göra det bokning via appen fram till 1 september 2021 … Kampanjen måste naturligtvis aktiveras innan 31 juli 2021 och då kan vi göra reservationer även under själva augusti, och de kommer att fortsätta att räknas mot destinationen.

Det är viktigt att göra en beställning från applikationen

Efter resan tar vi emot 10 % av bokningspriset (lokala skatter ingår ej) som vi kan använda för framtida resor. Den maximala summan pengar som kommer att återbetalas till oss kommer att vara € 200, så om bokningsbeloppet överstiger € 2 000 kommer vi inte längre att få några rabatter tillbaka.

Det kanske inte fungerar på vissa hotell, och det kanske inte fungerar korrekt om bokningen inte betalas via Booking. När vi gör en bokning får vi veta om vi kommer att få pengar från kampanjen så att vi kan veta det ordentligt innan bokning. För att säkerställa att det har tillämpats korrekt efter bokning kommer vi att få ett e-postmeddelande, förutom att vi kan rådgöra med honom på Plånbok för priser och reservationer avsnitt i vår profil.

Kampanjen är endast tillgänglig för kunder inom EU. Handlingen kan vara aktiverad och använd en gång så se till att du boka det största beloppet resor för att få högsta möjliga rabatt.

Relaterade artiklar

Back to top button