Hur exakt är displayen på Samsung Galaxy S6 Edge?

Note: We hope you enjoy reading this article: Hur exakt är displayen på Samsung Galaxy S6 Edge?

De Galaxy S6 Edge-skärm det gav oss ett mer än gott intryck under våra tester vid MWC i Barcelona, ​​men att ha vetenskapliga data för att kunna bedöma dess noggrannhet är en helt annan historia. Vi föreslår därför resultaten av de tester som utförts av kollegorna på Phonearena.

Först och främst betonas det att S6 Edges AMOLED är en utmärkt förbättring jämfört med S5:ans, med en lägre färgtemperatur (6 971 mot 8 183, med det optimala referensvärdet satt till 6 500). Ljusstyrkan är lämplig för olika nivåer, men det var inte möjligt att mäta den maximalt: den borde fortfarande inte ha några problem med att överstiga 500 nits, ett utmärkt resultat för en AMOLED-skärm.

LÄS ÄVEN: Förbeställ rekord för S6 och S6 Edge

Sammanfattningsvis är det en utmärkt skärm, fortfarande förbättrad jämfört med tidigare men som behåller några av sina karakteristiska egenskaper (den något högre temperaturen kommer att resultera i vita färger som tenderar att bli lite blå, men mindre än tidigare).

Nedan är en tabell där värdena som registrerats av S6 Edge jämförs med Xperia Z3, iPhone 6/6 Plus, One (M8), Note 4 och Nexus 6.

Relaterade artiklar

Back to top button