Hur du placerar din PS5 horisontellt utan att falla igenom –

Hur du placerar din PS5 horisontellt

Sonys officiella instruktioner är mycket tydliga när man bestämmer placeringen av konsolen i liggande läge. Med den runda basen kan vi balansera konsolen och lägga den platt, alltid lämna Blu-ray-skivläsaren (i fallet med skivläsarmodellen) i botten så att den stannar till vänster. om vi tittar på konsolen framifrån.

Placera PS5

Men det verkar som om dessa detaljer inte togs med i beräkningen vid inspelning av den nya videon för PlayStation, eftersom, som vi ser i den andra 26:e delen av videon, konsolen vändes upp och ner, så att läsaren var placerad till höger . Detta kommer att tvinga skivor att sättas in upp och ned, med skärmtryckta sidan nedåt, vilket nästan säkert kommer att orsaka problem med skivläsning.

Delade äventyr. Smidda obligationer. De bästa minnen i livet skapas tillsammans. pic.twitter.com/ILCcW8Oxz4

– Sony (@Sony) 8 juli 2021

Kan konsolen användas upp och ner?

Om du tänker sätta in och använda en optisk skiva rekommenderar vi att du inte gör det under några omständigheter, eftersom du kan skada den optiska enheten permanent. Om du å andra sidan inte ska använda skivor eller använder en PS5 i den digitala versionen kommer du med största sannolikhet inte ha några problem, dock kan placeringen och orienteringen av de gigantiska kopparkylflänsarna påverka interiören, eftersom de kommer att hänga i stället för att ligga på insidan.

Kommer de att ta bort annonser?

Felet är inte alltför allvarligt, och du bör vara tillräckligt uppmärksam för att upptäcka att konsolen är upp och ner, så det är möjligt att annonsen kommer att förbli som den är och inget annat kommer att hända. Men det är också sant att detta kan orsaka ett missvisande meddelande om hur man placerar konsolen hemma, så internt kan de tycka att det är klokt att ta bort annonserna för att undvika framtida problem.

Sociala medier (särskilt Twitter) har inte tvekat att påpeka konsolplaceringsfelet, och det finns redan gott om tweets som hån som pekar på ett allvarligt Sony-fel med den här annonsen, så kanske detta kan vara en av huvudorsakerna till att ta bort annonsen från nätverk. Hur som helst, att placera konsolen på det här sättet är lite svårt, eftersom det nedre positioneringsplanet alltid tvingar det optiska blocket att lämnas längst ner på konsolen och på vänster sida, så något tyder på att annonsen Konsolen placeras på skåpet utan hjälp av bordsunderlägg.

Relaterade artiklar

Back to top button