Hur du hittar din Xiaomi-mobil om den tappas bort eller blir stulen –

En av användarnas största rädsla är att förlora sin mobiltelefon, vilket kan orsaka många rädslor. Xiaomi är dock medveten om detta och erbjuder oss därför möjligheten sök efter förlorade smartphones Mi, Redmi och Poco i några snabba och enkla steg. Du behöver inte vara rädd för din mobiltelefon om vi har gjort allt i förväg som vi ska visa dig.

Från och med MIUI 9 erbjuder Xiaomi oss ett platssystem som har förbättrats med stormsteg, vilket gör att vi kan njuta av mer säkerhet med vår mobiltelefon. Men vi kommer inte bara att kunna hitta en mobiltelefon, utan vi kommer också att kunna skydda den om den försvinner, och vi vill inte att någon ska ha tillgång till vår data.

Aktivera sökalternativet för Xiaomi-enheten

Innan det där oönskade ögonblicket kommer när vi tappar bort vår mobiltelefon måste vi ta några steg med den. Detta borde vara det första vi kommer att göra efter lanseringen av den nya Xiaomi-mobiltelefonen, men om du fortfarande har en så har du tid att göra det:

  • Gå först till Inställningar.
  • Jag tryckte på det på Mi Account.
  • Vi identifierar oss med det befintliga eller skapar ett nytt om vi inte redan har det.
  • Gå sedan till specialfunktionerna och välj “Hitta enhet”.
  • Vi accepterar villkoren, bekräftar lösenordet och aktiverar locatorn.

Hur man hittar en förlorad Xiaomi-mobil

När det oönskade ögonblicket kommer när vi vet inte var mobilen är , vi behöver bara använda en dator, surfplatta eller annan mobiltelefon för att komma åt Xiaomi Cloud från webbläsaren. På denna webbplats måste du logga in med samma konto som vi använder på din mobiltelefon och följa stegen som vi visar dig.

Så snart sessionen börjar kommer en serie trolldrycker att dyka upp. Som du kan se på bilderna är en av dem enhetssökning. Som namnet antyder, vet mobilens geografiska läge på några sekunder. Beroende på din mobila Internetanslutning kan detta ta längre eller kortare tid.

Sökalternativ för vår Xiaomi-mobiltelefon

När mobiltelefonen har hittats kommer vi att ha tillgång till en mängd information. Bland de data som kommer att dyka upp kommer att vara mobiltelefonmodellen, tiden den senast hittades och batteriprocenten, vilket är nyckeln till att den inte stängs av tills vi hittar den. Dessutom ser vi följande alternativ nedan:

  • Ljud: gör ett högt ljud för att göra det lättare för oss att hitta det. Det rekommenderas att aktivera denna metod när vi är på samma plats som mobilen, eller någon annan kanske har hittat den tidigare.
  • Lost Mode: ett alternativ som vi måste aktivera så snart vi förlora mobil xiaomi … Således tillåter vi inte någon att komma åt det, bara vi med ett Xiaomi-konto kommer att kunna avblockera det, och därmed kommer all vår data att vara säker.
  • Radera data: om mobiltelefonen inte visas måste vi radera all data från telefonen så att någon på något sätt inte kan få våra filer.